dimarts, 30 de juliol del 2019

100 jocs per fer a casa amb els teus fills


Per Àngela Sánchez Vicente

Vivim a l’era de la tecnologia i en l’ època en que les pantalles són unes grans aliades per a la nostra vida quotidiana però... tot això és positiu? 

La resposta és difícil de dir i d’argumentar ja que els avenços sempre tenen alguna part a millorar.

Estem avançant molt i molt ràpid i el que més preocupa és que grans tradicions i fets del passat estan caient en l’oblit i crec que dels més perjudicats en aquest sentit són els infants que no han viscut aquest temps passat i no tenen massa noció per comparar i triar.

Però amb una mica de ganes i bons llibres tot pot anar canviant una mica.

Avui mateix, de cara a les vacances que a vegades es fan llargues us apropem 100 jocs per fer a casa amb els teus fills.

Jocs fàcils, jocs de sempre, amb poc material i amb molta imaginació que a nosaltres ens apropen als nostres records i ens ajuden a desenganxar als menuts de les pantalles.

El joc és una de les eines més importants en el procés d’aprenentatge informal i a més ajuda al creixement cognitiu, motriu i emocional dels nanos.

Segur que tots vosaltres teniu grans moments viscuts jugant a el penjat, a les curses de xapes, les bales, el veig-veig, el telèfon, ela avions de paper, les cadires, la gallineta cega, el quatre en ratlla, el parxís...

Siguin de taules, de cartes, de paper i llapis o d’altres ajuden a que els menuts es distreguin i aprenguin.

Gràcies a la Montse Assens i la Pinyeres Assens trobareu un bon grapat de jocs per gaudir en família explicats de manera simple i amb les seves variants possibles.

És una selecció molt ben feta i que farà els delícies dels menuts i dels no tant menuts!!

Tornem a recuperar tresors que s’han anat passant generació a generació. 

Us asseguro que si descobriu aquest volum que ens ofereix Cossetània us vindran moltes ganes de jugar!

No us el perdeu!