dilluns, 15 de desembre del 2014

Estimar la vida i compartir-la



Per Àngela Sánchez Vicente


Puc dir amb la boca ben gran que si sento admiració vers una persona és per la Sor Lucia Caram, una monja fora de sèrie que analitza la societat, la vida, l’amor, allò més mundà i allò diví d’una manera planera, excel·lent i directa als nostres sentits.

Vaig anar a una escola de monges i realment l’olor de naftalina i les idees retrògrades i de censura eren la tònica general però per sort sempre hi ha una excepció que confirma la regla i en aquest cas és aquesta dona especial.

El seu do de paraula l’ha mostrat a la televisió on és una líder d’opinió i amb aquest llibre titulat Estimar la vida i compartir-la ens obre la finestra a l’esperança i a una vida plena de somnis.

Ella selecciona un grup de temes i els desenvolupa individualment sota la seva pròpia prosa i ho acompanya amb frases celebres de grans autors i pensadors que arrodoneixen la idea que ens vol transmetre.

Llegir el llibre és com sentir el murmuri de la seva veu, no és religiós és humanista, filosòfic... ha copsat a l’ésser humà en la seva complexitat, l’entén i no el jutja.

L’home i la seva personalitat holística estan dibuixats  a la perfecció en aquest llibre àgil, ple de bon contingut i que ressonarà a les nostres ments i consciencies durant molt de temps.

Estic molt segura que serà un èxit de vendes de cara a les festes nadalenques i durarà molt de temps entre els més venuts. En català el trobem gràcies a l’aposta d’Ara llibres però podem tenir la versió en castellà de la mà de Now Books.

Seguiu els consells de vida que ens dóna con una amiga que vol el millor per nosaltres, perseguir els nostres objectius, renovar-nos, fer un món més just, agermanar-nos, no ferir-nos... Si ens comprometem i som justos amb nosaltres i amb els demés viurem amb pau, serem millors i la societat es regenerarà.

Si omplim la vida d’amor viurem millor! 

Us animeu a analitzar-vos i a canviar? Jo de la mà de Sor Caram si!