dilluns, 18 de gener del 2021

La casa del cementiri de cotxes

Per Àngela Sánchez Vicente

Avui us presentem una obra juvenil per tal d’amenitzar la tornada a les aules en un any ben particular.

Com sempre ens proposem en cercar per als joves que comencen a llegir de manera voluntària llibres de qualitat escrits per autors que respecten als eu públic i que els ofereixen obres adequades a l’edat i alhora amb unes trams que els agradin i els convidin a créixer.

De la mà de l’Arturo Padilla incorporem un èxit més en literatura juvenil a la nostra pagina.

És un autor que d’una simple premissa enganxa al lector alhora que ajuda als joves a crear-se l’hàbit de la lectura ja que la seva intriga convida a llegir més i més i alhora els comença a crear l’hàbit lector que és tan sa pel cos, la ment i les emocions.

Amb l’obra que avui ens presenta titulada La casa del cementiri de cotxes ens traslladem a una obra plena d’intrigues i d’uns personatges que ens encisaran cadascun per les seves particularitats.

Fem un salt i de repent estem a un bosc amb cinc amics que es perden en una sortida de cap de setmana i el que sembla que pot ser el seu únic refugi resultarà ser d’allò més tètric.

Es tracta d’una casa abandonada envoltada de cotxes desballestats.

L’aspecte de per si resulta esfereïdor però la por es posarà als seus cossos i es pintarà a les seves cares en quan sàpiguen la llegenda urbana que circula en la que es narra que un nen es va perdre també en aquell bosc i que des de llavors vivia en una masia abandonada i matava als que per allà gosaven a passar i els destrossava els cotxes.

Tot molt intrigant però és l’únic refugi que tenen a l’abast.

Què faran aquest cinc amics?

Cadascun amb el seu caràcter ben marcat tindran la seva opinió.

Òbviament no us revelarem que passarà però si us assegurem que és interessantíssim i que enganxa des de les primeres planes fins al seu final en una aura tenebrosa i misteriosa que no decau en cap moment.

Què hi ha de veritat en aquesta llegenda?

Gràcies a l’aposta de Fanbooks per aquesta obra ho podreu descobrir!

No el deixeu escapar i si les lletres d’aquest autor us agraden us recomanem també la lectura de les seves obres anteriors com “Ombres a la foscor”.

Totes elles ben diferents però amb el segell de qualitat de l’autor.

Imprescindibles! No deixeu escapar aquesta història!