divendres, 22 de juliol del 2022

El club del crim dels dijous

No subestimis el talent d’un grup d’avis

Avui tenim el goig de presentar-vos una obra i un autor que us deixaran amb la boca oberta.

Una novel·la amb tints negres i detectivescos però que esdevé un cant a la vida, a la positivitat, a una nova concepció dels nostres avis i al valor de la curiositat.

De la ploma talentosíssima d’en Richard Osman brolla una novel·la altament addictiva amb deixos comercials que sorprèn plana rere plana.

Ell és un gran coneixedor de la televisió i d’allò que vol l’espectador i ha sabut traduir el que vol la societat en una obra que ja ha conquistat a mig món i ha esdevingut tot un boom de la critica literària.

A El club del crim dels dijous us fareu amics sense cap mena de dubtes dels avis que la protagonitzen esdevenint símbols d’una generació a la que cal retre tribut.

És massa fàcil associar gent gran a una vida limitada, impedida o sense anhels i motivacions... Doncs bé, els nostres nous amics acumulen molts quilòmetres caminats a les seves sabates i milers de vivències a les butxaques així que donar-los gat per llebre serà ben difícil!

En Ron, la Joyce, l’Ibrahim i l’Elizabeth cadascun des del seu caràcter procuraran treure l’entrellat d’un misteri que ens mantindrà sempre amb alerta i els ulls ben oberts.

Un promotor immobiliari de les rodalies d’on ells viuen apareix mort amb una sospitosa fotografia al seu costat.

Tots els enigmes que genera l’escenari del crim i la investigació oficial es veurà acompanyada per la tenacitat d’aquests amics dispostos a treure a la llum els secrets més foscos.

Aconseguiran descobrir qui hi ha al darrere abans que els cossos oficials? Què coneixerem de la vida de cadascun d’ells?

En un vaivé constant entre el propi misteri i la lliçó de vida que ens donen aquests quatre protagonistes que son autèntiques meravelles descobrirem una trama que té els ingredients justos per mantenir-nos alerta i alhora reflexius sobre la nostra quotidianitat.

Us canviarà la visió sobre la gent gran... I ja era hora!

Gràcies a labutxaca podreu desgranar el crim i fer uns amics que us entendriran i us ensenyaran molt.

Els voleu ajudar? Ells us esperen!