dimecres, 15 de juny de 2016

El RuiseñorSi queréis disfrutar de una novela en la que descubriréis la naturaleza humana y la verdadera unión de los vínculos entre los humanos y las familias debéis rendiros al encanto de El ruiseñor.

Ambientada en la Segunda Guerra Mundial conoceremos a dos hermanas muy especiales. En la Francia ocupada por los nazis, Isabelle y Vianne se las tendrán que ingeniar para sobrevivir y procurar un cambio social que ambas anhelan.

Isabelle se une a la resistencia y ayuda a los aviadores británicos a huir del país mientras que Vianne se ve obligada a alojar a un oficial nazi.

Ambas son luchadoras y soñadoras pero sus caracteres son la noche y el día pero en circunstancias tan duras se verá como la fuerza de la familia y del amor es más potente que mil bombas y que la importancia de los pequeños actos puede detonar en una de las más grandes revoluciones.

La pluma de Kristin Hannah es vitalista, motivadora, femenina y nos muestra cómo podemos ser fuertes y cuál es nuestra verdadera esencia.

En la bonanza sabemos que queremos ser pero en la guerra sabemos quiénes somos realmente y a quien tenemos a nuestro lado.

¿Podrán dos mujeres desde su fragilidad aparente y su inocencia desvelar una revolución que será seguida por cientos de personas?

Una novela de claroscuros donde el hambre, el frío y las necesidades de la guerra se contraponen con la valentía y la acción de las hermanas.

De la mano de Suma de Letras asimilaremos a la perfección la naturaleza humana y las emociones que nos mueven en los momentos más oscuros. Lo podemos trasladar a nuestra cotidianidad y convertirnos en héroes o bien pensar en la Guerra y valorar cómo las mujeres con un trabajo de hormiguita despertaron muchas conciencias.

De lo que estamos seguros es que no os dejará indiferentes y os enganchará de una manera tremenda.

¿Os animáis a descubrir si realmente un ruiseñor puede levantar una nación con su frágil querer?

Os recomiendo que vaya a las librerías y os haga con un ejemplar ¡No os arrepentiréis!Somnis a midaPer Àngela Sánchez Vicente


Estem més que acostumats a les bones lectures que ens regala la Núria Pradas. Ens va encisar amb “Sota el mateix cel” i ens va enamorar amb “La noia de la biblioteca”. Ara torna a les llibreries amb Somnis a mida, una novel·la que no us deixarà indiferents.

M’ha encantat la Laia i la seva evolució vital a la novel·la, crec que és un dels personatges més potents de tota la seva bibliografia.

Per contextualitzar una mica la narració ens situarem a la Barcelona dels anys 20, una època d’expansió en que la diferencia entre les butxaques plenes i les buides es nota a quilometres. Des de la manera de vestir, les feines que desenvolupen o els barris on viuen semblen ser el document d’identitat social diferencial.

Pot algú saltar de la humilitat al luxe més radiant?

La casa de modes Santa Eulàlia viu una de les seves millors èpoques ja que durà a terme una de les primeres desfilades de l’estat espanyol per mostrar la feina d’en Ferran Clos. Aquest fet serà la guspira que farà que la seva esplendor arribi definitivament esdevenint un referent de l’alta costura i vestiran a les dones més distingides de la societat catalana.

Se’ls gira molta feina i molts somnis i en el cor de l’empresa es barrejaran els propietaris i els treballadors.

Aquí és on coneixerem a la Laia, filla d’una de les costureres més treballadores i responsables. Per ella serà un xoc tot i que la Roser, filla dels amos, es farà amiga seva. Ambdues jovenetes són mons oposats; riquesa i pobresa, diferents nivells d’educació i responsabilitat, diferents capricis però... somnis idèntics?

Ambdues es fixaran en l’encant del Ferran i els costarà l’amistat doncs aquest primer amor marcarà les seves vides per sempre. Amb quina es quedarà?

El que si que haurà de fer la Laia és dedicar tot el seu temps al seu somni i veurem com poc a poc passa de simple dependenta a ser la Directora dels Salons. Els seu bon treball i l’empatia amb els treballadors l’ha ajudat. Sap tractar als poderosos i als humils i s’ha nodrit de l’empresa des del subsòl fins al cim més brillant.

En un tortuós triangle amorós, Columna ens presenta una novel·la ambientada en un espai real on els personatges són excepcionals i el glamur ho abasteix tot.

És una novel·la en que les llums i ombres es donen la mà constantment per mostrar-nos el destí de la Laia.

Voleu reviure la seva aventura? És una de les novel·les més complertes i plaents de la temporada! És un “must-have”!