dimecres, 21 de desembre del 2022

El meu carrer

Per Àngela Sánchez Vicente

Novament ens trobem davant d’una novetat literària que ens encanta recomanar de tot cor. És d’aquells llibres que saps segur que mereix èxit, ser llegit i gaudit.

Avui us presentem El meu carrer, una obra amb tapes dures i un format preciós que uneix Cinc contes d’hivern i neu a través d’una gata la mar d’entremaliada.

Com a mestres i amants de la lectura ens agrada recomanar per als menuts de la casa llibres que els respectin i els ofereixin histories que els entretinguin i els aportin una dosi de valors i aprenentatges.

Tot el que és un clixé de les grans factories o els booms més comercials que anul·len a nivells mínims la seva imaginació no són pas les millors propostes encara que resultin atractius als seus ulls.

Són èxits efímers dels que no crearan a la seva ment res de nou.

Per això, gràcies a obres com aquesta que brolla de la ploma de la Teresa Blanch i s’enriqueix amb la tasca d’il·lustracions de la Júlia Quintana, tornem als valors clàssics per regalar als menuts una historia captivadora que els ajuda a desenvolupar el seu propi gust lector, l’hàbit lector i la seva capacitat critica i de decisió juntament amb tots els aprenentatges que poden adquirir a través de la seva lectura.

Acompanyem a aquesta mixeta més que entremaliada i tafanera per el seu carrer i siguem testimonis de les seves descobertes per les cases dels veïns en els dies més freds i blancs de l’any.

Les cinc histories són interessants i estan lligades de manera subtil per no fer feixuga la seva lectura.

Novament la aposta de Bindi books és tot un encert i ens ajuda a crear una biblioteca infantil de qualitat que guarda reminiscències dels contes que llegíem els adults quan érem uns vailets.

Recuperar estones de lectura i promoure la desconnexió digital a la que cada cop estan exposats des d’edats més primerenques és molt fàcil amb propostes tan divertides i amb tant rerefons.

Una lectura ideal per aquestes festes nadalenques en que es despertarà la curiositat pel veïnat i aprendran allò més bonic de l’hivern.

No el deixeu escapar!

La Redolina us espera per viure les seves aventures!