dilluns, 3 d’agost del 2020

Les de l’hoquei


Per Àngela Sánchez Vicente

Avui us proposem una lectura fonamental per ls vacances del jovent de la família. 

Arran de l’èxit televisiu aconseguit per televisió de Catalunya i Netflix amb la sèrie catalana Les de l’hoquei arriba una lectura imprescindible per als seus múltiples seguidors.

Sota el títol de L’estiu que ens va fer créixer descobrirem La novel·la que explica el que no veurem a les pantalles.

Tant la sèrie com el llibre ens mostren un jovent real, autèntic, del nostre temps i ens planteja els problemes que els assolen.

Per ells és molt fàcil empatitzar amb les protagonistes i a nosaltres els més grans ens obre una finestra a la joventut d’una manera clara i contundent.

La màgia creativa i literària de l’Ona Anglada, la Laura Azemar, la Natàlia Boadas i la Marta Vivet ens dóna una classe magistral en aquesta obra que serveix com a pont fons que emetin nous capítols. 

A més és una gran eina per als lectors més ganduls ja que és una fracció de la sèrie que no podran veure a través de la pantalla sinó que han de desgranar, descobrir i gaudir a través de la seva lectura.

Les jugadores del club patí Minerva han salvat l’equip i han demostrat que si estan juntes són indestructibles però arriben les vacances i cada una agafa el seu propi camí.

L’Emma, la Laila, la Berta, la Raquel, la Lorena, la Flor i la Gina sense saber-ho van cap a unes vacances en una edat que els seus paràmetres estan a punt de canviar dins les seves ments inquietes i els seus cors imparables.

Com afectaran aquestes vacances a la seva amistat?

Concerts, platja, viatges, amistats sorprenents, descoberta de la pròpia sexualitat, reptes i proves que les faran créixer faran que a la retornada ja no siguin les mateixes.

L’estiu que elles esperen que els canviï la vida i sigui el millor de tots les trastoca i es converteix en una prova de foc.

Com serà el seu retrobament? Les que varen quedar per anar al correfoc juntes són les mateixes que s’hi trobaran?

És un autèntic viatge introspectiu i una fotografia molt realista del mon emocional i l’adolescència.

Un regal per a tots els seguidors de la sèrie, un motiu per descobrir la producció i un manual per a entendre la inquietud d’aquesta època teen.

Gràcies a Rosa dels vents podeu gaudir d’aquesta nova aventura que segueix a la perfecció el fil de la sèrie.