dilluns, 25 de juliol del 2016

Dietox



Virginie Rogé i Nekane Ullán ens proposen una nova filosofia de vida per mitja de Dietox. Fes un reset al teu cos.

Un llibre que t’ofereix un pla fàcil, divertit i còmode per portar un estil de vida saludable.

Aquest no és un llibre més sobre alimentació saludable, no repetirem tot allò que ja saps, ni et tractarem com si fos fàcil resistir-se a les temptacions. Pecar de tant en tant és normal (som humans!), però quan ens donem una alegria, després cal ser responsables i hem de fer un reset al nostre cos. Dietox t’ofereix un pla per poder compensar els excessos del cap de setmana (no som perfectes!), per marcar l’inici d’un estil de vida saludable (el dia zero és molt important!), per estar apunt abans d’un esdeveniment o de les vacances (cal recarregar-se d’energia) o per perdre pes (qui no vol treure’s de sobre algun quilet de tant en tant).

Sabem que menjar sa cada dia sense excepcions és difícil i estressant alhora. Dietox és un pla fàcil, divertit, còmode i saludable, que ha ajudat ja a milers de persones per tot el món a fer un reset al seu cos. Apunta’t a un nou estil de vida que va més enllà de l’aspecte físic.

Aquesta aposta de Amat Editorial va molt més enllà de mostrar una dieta especifica o la importància de mantenir un cos sa per mitjà de l’alimentació. El que en realitat se’ns proposa són petits trucs i ajudes pel dia a dia sense oblidar que segons on ens trobem ens hem d’adaptar però que tot té un contrapunt. Qui diu que un dia no et pots donar un caprici? Perquè les dietes sempre acaben sent avorrides?

El que les autores ens proposen és una meta diferent, la seva idea és encoratjar al lector a ser la millor versió de si mateix, no una persona grisa marcada per la dieta, sinó una que trobi plaer al paladar i que aprengui des de fer la llista per anar a comprar a combinar aliments per a crear sucs deliciosament sans, sense oblidar les carmanyoles que portem a la feina per no anar al bar a menjar fregits o receptes fàcils i que es mengen amb la vista.

Aquí trobareu respostes per a qüestions com els aliments per millorar la pell, aquells que aporten energia però no greix, que puc menjar per no picar entre hores o esmorzars per emportar.

La veritat és que en poques planes ens ofereixen una guia a seguir i a desenvolupar cada un segons el seu gust o necessitats, la vida sana i plena pot no ser un sacrifici i això en un món on es valora el culte al cos, que no el culte al cos sa és una aposta que s’hauria de tenir molt present.

Un repte a la mà de tots i ara, de cara l’estiu és un bon moment per deixar de banda l’operació bikini i transformar-la en l’operació sa i saludable, no cal necessitar perdre pes per tenir cura de la maquinaria que ens manté en peu.

Aquí teniu uns sucs molt d’estiu.