dimarts, 24 d’abril del 2018

Atreveix-te a enamorar-te


Estelle Maskame torna a les nostres mans després d’haver enamorat a tota una jove generació amb la sèrie you formada per “Love You”, “Need You” i “Miss You”. 

Fanbooks ens presenta Atreveix-te a enamorar-te, una novel·la que aposta per les segones oportunitats, per la lluita dels petits moments de felicitat, per l’amistat sincera i per l’amor profund.

Una novel·la que ens presentarà la por a la mort i a la pèrdua i com la solució per enfrontar-se a la por no és apartant-se de tots i de tothom, sinó aprendre a gaudir dia a dia de la vida i de les sorpreses que cada albada porta amb ella.

La nostra protagonista i narradora de la historia és la MacKenzie Rivers, una noia senzilla, que estudia el darrer curs a l’institut i que amb un llenguatge molt proper connectarà ràpidament amb es lectors.

La MacKenzie estava enamorada d’en Jaden, el germà bessó de la seva millor amiga Danielle, però un fet dolorós l’apartarà d’ells.

Els pares d’en Jaden i la Danielle varen patir un accident mortal i encara que porten un gran dolor a la seva anima intenten mirar la vida amb optimisme, mentre que la MacKenzie se n’aparta i dia a dia els va perdent, fins que al cap d’un any es retrobaran i descobrirà que els seus sentiments no han canviat i que troba a faltar la seva amiga i l’amor de la seva vida.

El camí no serà senzill, haurà d’aconseguir el seu perdó i alhora lluitar amb els fantasmes que conviuen amb ella a casa seva.

Una historia de superació, de supervivència, de triar entre el que vol el cor i el que vol la por, una trama més profunda del que sembla i que tracta temes actuals que posaran fàcilment als lectors en situació.

La prosa és fluida i la combinació de capítols més llargs amb de força curts li donen dinamisme a la lectura, els personatges secundaris com en Holden o en Will li donen solidesa i un llenguatge juvenil li aporta el toc de frescor que requereix.

Una novel·la que com molt bé convida el seu títol a enamorar-se també convida a viure la vida amb aquells que s’estima, encara que sense donar cap spoiler us adverteixo que quan tot sembla rutllar els nostres protagonistes hauran de lluitar de nou per aconseguir ser feliços.

Aquí us deixo les seves primeres planes, no dubteu i enamoreu-vos d’aquesta novel·la.