dimarts, 28 de juliol de 2015

El llegat de la serpAvui cau com a sorpresa a les nostres mans El llegat de la serp, una novel·la que remunta la historia amb una protagonista embriagada de curiositat de la mà de l’autora novell Jessica Cornwell.

Realment és una historia que atrapa i sobta, té flashbacks cap al passat dotats d’una gran documentació i un amor per la història que queda plasmat en cada descripció quasi fotogràfica de les dones i els escenaris que ens descriu.

Situada entre Barcelona i Mallorca, la néta del prestigiós John Le Carré, ens explica la història de l’Anna Verco, una investigadora americana que descobreix unes cartes amagades durant segles i segles que obligaran a reobrir un cas de múltiples assassinats a l’any 2003. 

Ella ho deixa protocol·làriament en les mans del inspector Fabregat però també iniciarà una descoberta vital entre aquells papers trobats a les illes. El llibre amb el que comença tot el misteri és “Els papers de la serp” i està escrit en la llengua dels alquimistes, les bruixes i les dones escribes.

Cada interrogant n’obrirà molts d’altres i poc a poc descobrirà que ella és una peça fonamental en aquest immens trencaclosques que encara no està complert.

Diuen que la curiositat va matar el gat però realment són uns misteris que no pot deixar en mans de policies ni detectius, ha de ser ella qui s’embruti les mans i s’hi trenqui les banyes doncs allò que està a punt de descobrir pot canviar per complert el sentit holístic de la seva vida.

Què hi pot haver entre els papers de la serp? Els ha trobat ella o ells l’han trobat a ella? Com afectarà al seu futur? Arribarà a donar respostes carteres?

Aposteu per un si immens tot i que és l’inici d’una trilogia i el misteri ha de seguir viu per a les properes entregues tal com el seu cor jove i aventurer. Aquesta primera entrega és una delícia i tot i que acaba bastant lligada neix en el lector una gran ànsia per descobrir les dues properes entregues.

Son els Picatrix el que semblen? Té tots els documents que necessita? I aquells de Ramon Llull? Podrà ella sola amb tanta feina d’anàlisi del passat místic i màgic de la ciutat?

Amb els seus encants i la seva personalitat únic segur que algun bondadós cavaller trobarà per tal de confiar-hi i poder intercanviar opinions!

De la mà d’Edicions 62 crec que teniu la lectura ideal per aquest estiu i que us deixarà amb molt  bon gust de boca de cara a les novetats de l’autora! 

Una noia que arriba trepitjant fort! 

La voleu acompanyar?