dilluns, 5 d’agost del 2019

Patufet, on ets? Busca'm al camp del Barça


Si volem gaudir una bona estona amb un llibre ben entretingut, didàctic i que necessita una implicació dels nanos ens hem de rendir a la col·lecció de “Els àlbums del Patufet” amb títols com  Patufet, on ets?”, “ElvPatufet. Quadern d’activitats”, “Patufet, on ets?. Per pintar”, “Patufet, on ets. Viatge per la història de Catalunya” i el títol que us volem presentar avui Patufet, on ets? Busca’m al Camp del Barça

De la mà d’en Roger Roig i de l'Hugo Prades ens trobem amb uns escenaris ben colorits, divertits i animats de dins i fora de l’estadi on haurem de cercar algun dels seus amics, la Patufeta, el Patufot, el Patuf i una llarga rècula d'elements que ens indica a cada il·lustració amb un nou amic, el Superbarça.

Les il·lustracions es succeeixen a doble plana, comença donant-nos la benvinguda a l’entorn del camp i ens convida a visitar el museu del Barça on es pot conèixer la historia del club, veure’n els trofeus i els retrats dels jugadors més importants, com no pot ser d’altra manera també passarem per la botiga del Barça per endur-nos un record.

Ara ja estem preparats per forma part de l’afició i veure el partit, la roda de premsa al acabar, celebrar el triomf a Canaletes i com no pot ser d’una altre manera a la Rua a final de temporada.

Tots hem caigut en la temptació de cercar-lo per les impressionants i detallades il·lustracions on a més podem trobar mini escenes que ens poden despertar el conta-contes que portem a dins per encoratjar-los a pensar en que estan fent i que imaginin el context de l’acció o l’escena.

De nou, Cossetània Edicions fa una aposta encertada amb un llibre lúdic, amè, simpàtic i sobretot molt ben fet i encarat al públic més exigent, això si CULER.

Des d’aquí felicitem als autors i els encoratgem a seguir i a seguir amb la seva tasca!