dimarts, 18 de juny del 2019

Caminant pas a pas


Per Àngela Sánchez Vicente

Ja a la portada de l’obra de Erling Kagge ha volgut mostrar la seva empremta ensenyant-nos la seva sabatilla esportiva.

D’una manera molt delicada aquest home que ha conquerit els tres pols: el pol Nord, el pol Sud i el cim de l’Everest, ens mostra tot allò que va pensant i aprenent mentre camina.

És un explorador que mentre mira paisatges o camins també aprèn a mirar endins i explora les seves emocions, la naturalesa humana, els sentiments i posa en debat temes filosòfics que han marcat la historia de la humanitat.

A Caminant pas a pas trobareu aquestes reflexions a mode de diari d’una gran expedició.

Un llibre de format tapa dura que destaca pel seu format reduït i per la qualitat de les fotos del propi autor que acompanyen el text augmenten el seu missatge exponencialment.

Gràcies a Edicions 62 i a la tasca de traducció de la Laura Segarra Vidal podem compartir una experiència vital en que es camina mentre es reflexiona.

Hi ha tantes conclusions vitals i de tants temes que prefereixo que el desgraneu vosaltres i n’extraieu les vostres pròpies opinions i impressions.

Me’l vaig mirar com un llibre amb no masses ganes d’aparentar i realment és una obra que cal descobrir i sobretot aprendre’n.

Les hores de solitud, de cansament, de fred, de set, de somnis... li han atorgat a aquest autor una dimensió brutal per escriure de manera planera de temes transcendentals.

És una lectura àgil i directe que ens convida a qüestionar-nos la vida.

És un essencial de cara l’estiu! Una lectura ideal per quan refresca a les tardes!

Us deixem amb les primeres planes i amb la inspiració de l’autor.