dijous, 15 de juliol del 2021

Les formes de la natura

Per Àngela Sánchez Vicente

Avui ens retrobem amb una gran proposta per als menuts que ve a ser la segona part de Els colors de la natura.

Un llibre de gran format i tapa dura en que varen aprendre els colors que són presents al seu entorn i alhora a diferenciar matisos entre ells, crear games, creacions i treure al pintor que porten dins d’ells de la mà de la seva imaginació per explorar una nova manera d’expressar-se.

Avui les mateixes autores i en un format amè, bonic, ben seleccionat, entenedor i molt atractiu ens presenten Les formes de la natura.

Amb aquesta nova entrega que ens presenten la Magdalena Konečná, la Jana Sedláčková i la Štěpánka Sekaninová podem presentar als menuts una nova manera de fer focus als detalls de la natura i la quotidianitat.

Textures, estampats, tapissos i moltes propostes per definir el seu entorn amb més propietat i precisió i alhora completar el sentit de l’anterior obra i ajudar-los a despertar la seva curiositat, a fixar la seva atenció i mirada i alhora a descobrir el món a través d’una vessant creativa i contemplativa.

Ordenat en els grups de fulles, escorces d’arbres, flors, fruites i verdures, fruits secs i llavors, petxines, ales i fundes d’insectes, aletes i escates de peix, pell i closques, ales i plomes d’ocells, pelatge i pèl, minerals i cristalls i patrons i formes poden acabar de completar el sentit de la bellesa de la natura mentre aprenen, dibuixen i aprenen lèxic concret.

De la mà de Cossetània Edicions tenim una eina didàctica molt potent per aquest estiu.

És una gran ajuda per a l’educació informal alhora que ens ajuda a un guiatge per al món de la natura i creatiu alhora que ens dóna la idea de seguir investigant noves formes i colors segons els interessos dels menuts.

Les ments més inquietes no poden estar quietes i rebre estímuls de qualitat com aquestes obres a més d’entretenir-los els ajuda a créixer i desenvolupar-se.

També s’ha de valorar que la lletra és adient i indicada per a menuts que comencen a llegir de manera autònoma.

És dels llibres que a tots ens haguera agradat tenir de petits!

No us perdeu la oportunitat de gaudir-lo!

És una obra complerta i amb moltíssim contingut!