dimarts, 13 de desembre del 2022

El quadern del paraulògic

Per Àngela Sánchez Vicente

Avui us presentem El quadern del paraulògic, el germà petit de “El llibre del paraulògic” que farà les delícies dels menuts de la família!

Si per les vacances d’estiu us vàrem recomanar el germà gran adreçat al públic adult no podíem deixar escapar les festes nadalenques que ja són a la vora per recomanar-vos el seu germà petit adreçat a tota la família.

D’una manera amena i desenganxats dels dispositius electrònics podreu gaudir d’aquest joc que ja ha enganxat a milers de persones i descobrir com El català és divertit!

Amb la mateixa dinàmica del rusc i amb les mateixes normes, en aquest quadern trobarem molts ruscs per treure suc a les vostres cèl·lules grises mentre compartiu bons moments familiars i apreneu un grapat de coses noves i practiqueu el català de manera informal amb els infants.

La Cristina Serret i en Jordi Palou creen uns ruscs del més entretingut amb pistes genials que els conviden a pensar i posteriors jocs com Passatemps, sopes de lletres, laberints, endevinalles, trucs de llengua… per ampliar els seus coneixements i enganyar les hores mortes.

És entretingut, presentat de manera fàcil, amb unes combinacions de colors i il·lustracions de la María Miró que conviden a passar una bona estona pensant i descobrint nous mots.

Com  a mestres sempre destaquem la importància d’oferir als nens i nenes llibres de qualitat per tal d’aficionar-los a l’hàbit lector però amb aquest llibre d’activitats i coneixements anem més enllà i ens abastim d’aquesta eina didàctica per ampliar el seu vocabulari així com afavorir la seva desconnexió digital i la reconnexió amb el seu entorn i el diàleg.

Aquesta proposta d’Ara Llibres tan engrescadora segur encertem amb algun regalet de Nadal.

La cultura i el llenguatge juntament amb la curiositat són eines fonamentals per al seu creixement i desenvolupament i en aquesta obra tenim una gran aliada.

No el deixeu escapar!


És un regal genial per tota la família! Segur ho passareu d’allò més bé!