divendres, 17 de maig del 2019

En nom del fill

Per Àngela Sánchez Vicente

Avui la dama del misteri Donna Leon torna amb un nou cas pel seu fill literari, el comissari Brunetti.

En Brunetti segueix com sempre, un xic passota, amant dels bons àpats, poc amic de les normes establertes però una mica fart de tot.

Tot canvia quan un amic li encarrega una investigació personal. Ell és molt amic dels seus amics i aquesta petició activarà la seva lupa i el seu ingeni.

A En nom del fill en Brunetti investiga a un jove que potser s’està aprofitant d’un home octogenari.

Aquest octogenari amic del pare de la Paola vol adoptar com a fill un jove de quaranta i pocs anys en contra de la opinió de tots els que l’envolten.

L’octogenari és solter, homosexual, relacionat amb el món de l’art i amb una fortuna. No té descendència i tots pensen que potser es vol aprofita de la seva fortuna i cal investigar les intencions d’aquest jove.

El jove sempre ha estat relacionat amb homes grans i rics.

Sembla que tot grinyola però... Són nobles les intencions d’aquest noi?

En Brunetti està acostumat a engarjolar assassins, lladres i traficants però aquest cas s’escapa dels seus esquemes ja que el jove no és cap delinqüent tipificat.

El jove està amb l’octogenari per amor o pels caríssims regals? 

Pregunta difícil d’esbrinar però que en Brunetti li donarà resposta.

Només gaudint d’aquesta nova investigació que es suma a la bibliografia de l’aclamada autora ho descobrireu. 

Gràcies a Edicions 62 podeu gaudir d’un nou cas ben diferent que ens mostra a un Brunetti des d’un punt de vista més humà alhora que ens convida a reflexionar sobre l’amor.
I per si us quedeu amb ganes de més misteri i de bones lletres us convidem a descobrir títols com: “Mort a la Fenice”, “Mort en un país estrany”, “Vestit per Morir”, “Mort i judici”, “Acqua alta”, “Son Profund”, “Contactes a les altes esferes”, “Un mar de problemes”, “Justícia uniforme”, “Proves falses”, “Sang a les pedres”, “Noblesa obliga”, “Sense Brunetti”, “Carn de Canó”, “Les joies del Paradís”, “La temptació del perdó”, “Mort entre línies”, “Les aigües de l’eterna joventut”, “Sang o amor”, “Restes mortals” entre d’altres.

Tots d’altíssima qualitat i amb investigacions ben diferents!