Per Àngela Sánchez Vicente
Sou amants del bon menjar? I del menjar que primer entra
pels ulls? Si voleu sentir en la pròpia pell l’amor per la rebosteria, l’olor a
vainilla i canyella, l’escalforeta del forn i una nova manera d’entendre
l’oferiment de dolços a la família us heu de rendir al receptari de Cupcakes 50 receptes de la Neus Moya.
L’autora en una breu introducció ens narra com va coure’s
dins d’ella la passió per aquestes petites delícies i una gran veritat, les
postres sempre són atractives i amb gustos suggerents doncs arriben un cop ja
estem ben tips de tot un àpat i ens lliurem al plaer d’assaborir aquell últim
gust que romandrà a les nostres papil·les gustatives.
L’autora entén l’acció de cuinar com un art total en que
es posa la seva cançó preferida i la seva cuina esdevé una festa en que es pot
ballar amb els ingredients, ficar el dit a la massa per fer el trapella i
provar noves textures, colors i combinacions de sabors.
En un receptari molt complert i assequible per a
principiants ens explica des de què necessitarem fins als acabats i decoracions
que podem donar i el que és més important, les receptes narrades amb precisió i
de manera senzilla per tal que tots ens hi animem.
Reconec que ens hi hem engrescat i queden molt bons!
Lluny de la seva presentació però amb tenacitat ho acabarem aconseguint!
Rendiu-vos a l’oferta de Cossetània Edicions i feu els vostres propis cupcakes de nabius i
llimona, de mate, de coco i mango, d’almívar de llet, de tiramisú, de mantega
de cacauet, de nata i gerds, d’avellana, de nous, de xocolata... o bé creueu
algunes receptes i inventeu el vostre propi cupcake!
Això si, si voleu una mort sobtada de plaer heu de tastar
el de banana split!
Ai mare que amb aquest llibre se’ns fa la boca aigua!!!
Deixem d’escriure i us deixem amb la recomanació musical
de l’autora! Sigueu dolços!