dimarts, 9 de juliol del 2019

Mil nits sense tu


Per Àngela Sánchez Vicente

Avui us apropem la darrera obra publicada del aclamadíssim Federico Moccia.

Desprès d’èxits com la saga inconfundible de “Perdona si et dic amor” i “Perdona però vull casar-me amb tu” i la seva gran obra amb què ens va conquistar “A tres metres sobre el cel”, “Tinc ganes de tu” i “Tres vegades tu” i altres obres com “Aquell instant de felicitat” ens apropa la segona part de “Aquesta nit digues que m’estimes

Realment aquesta darrera va sobtar a la crítica i el públic ja que els seus protagonistes no eren adolescents com a les seves darreres obres en que la edat i la descoberta dels primers amors eren un dels factors diferencials que el portaven a ser un èxit entre el públic juvenil.

Aquesta obra està protagonitzada per uns personatges més grans i alhora és una historia més adulta encara que no perd la seva essència literària i estilística i segueix mostrant com és el rei creant histories romàntiques.

A Mil nits sense tu coneixereu el destí d’en Tancredi, l’home sofisticat i seductor i de la desconfiada Sofia.

Guanyarà allò que senten o el que deuen fer i s’espera d’ells?

Ell, creu realment en el seu amor i sent profundament la manca de la Sofia i la seva música. Les seves nits no s’acaben i els records de la seva mirada segueixen intactes.

Ambientada en una atmosfera tremendament bella, amb l’explicació i l’evolució dels sentiments més purs gaudirem d’una novel·la purament Moccia.

És una oportunitat per tal que el públic adult el conegui i a més pugui descobrir la seva capacitat a l’hora de crear uns amors negats que semblen impossibles fins arribar a un factor que ho canvia tot.

Us animeu a l’aventura?

En Tancredi us necessita!

Només llegint i desgranant aquesta apassionant historia que ens ofereix Columna podreu gaudir d’aquest gran amor melancòlic.

Com acabaran aquest parell?

La seva capacitat narrativa us sorprendrà!