dilluns, 29 de març del 2021

Ruby i el caçador de mitjanit

Per Àngela Sánchez Vicente

Avui ens retrobem amb un dels millors descobriments que hem fet darrerament i que ens encanta recomanar-vos.

La ploma fantàstica i distòpia de l’autora Susan E E ens va captivar i molt amb la trilogia juvenil Penryn i la fi dels temps que es composa de les novel·les Àngels Caiguts, El món de l’endemà i La fi dels temps.

És una obra que va cada cop a més intriga, a més debat moral i que ens apassiona ja que crea escenaris distòpics en temps irreals però amb protagonistes que tot i ser fóra del comú mostren unes emocions i una evolució psicològica molt verosimil i amb la que es molt fàcil empatitzar i connectar.

Són històries a primer terme irreals però en el rerefons molt humanes i amb unes descripcions que ens ajuden a fer-nos amics i còmplices dels seus protagonistes.

També ens ha regalat títols que redissenyen els grans contes clàssics però passant-los pel sedàs de la fantasia, la modernitat i revisant el paper de les protagonistes per tal de desvincular-les de clixés carques i arcaics.

Si us va agradar la lectura de Cinder i el príncep de mitjanit avui us proposem la seva nova aventura titulada Ruby i el caçador de mitjanit.

La Ruby descobrirà la fortalesa del seu cor i el poder de la seva ment quan desapareix al bosc durant una de les caceres del rei Obscur.

A les masmorres de palau veurà com conviu i comparteix aire amb culpables i molts innocents com ella.

Què pot fer arribat a aquest punt?

Anys més tard veu la oportunitat de sortir novament al bosc i descobrirà un talent que té per tal de comunicar-se amb els monstres que hi ha per fer por als soldats més valents.

Acaronant la valentia i la ingenuïtat que la caracteritzen amb la determinació i necessitat de canvi es veurà disposada a arriscar-ho tot per la seva llibertat.

No pot caure a la màgia fosca, ha d’evitar ser el sacrifici que necessiten i esquivar tots els perills del bosc més tenebrós i espès que podeu imaginar.

 Gràcies a la tasca de traducció de la Judit Abelló Huguet i a aquesta nova aposta de Obscura Editorial per apropar-nos aquesta gran i aclamadíssima autora de seguida veureu a quin conte clàssic us recorda i alhora valorareu el salt qualitatiu que li afegeix per adequar-lo al temps i a les circumstancies tot i ser una novel·la del gènere fantàstic.

És una obra imperdible!

No la deixeu escapar!