La gastronomia és l'art i
tècnica de preparar els aliments per tal que siguin més nutritius, més
agradables de menjar, així com més atractius i desitjables.
Per aquells que
gaudeixen del paladar us proposem:
Pomes, enciams, espinacs, tomàquets,
llimones, cogombres, peres, api, pinya pastanagues, gingebre... ja és aquí
l’univers dels sucs verds; una moda que han impulsat les celebrities, però que
ha vingut per quedar-se entre nosaltres.
Al manual Sucs verds ens expliquen els seus beneficis, les seves
indiscutibles propietats per millorar la nostra salut, bellesa i benestar
general i com elaborar-los i que necessitem per fer-ho. La part forta del
llibre la formen trenta receptes, cada una amb propietats diferents, que faran
que te’n llepis els dits i que et faran sentir molt millor, tant per dins com
per fora.
Lluny de ser una
moda passatgera, els sucs verds aporten a la nostra salut beneficis evidents,
tant en l’àmbit físic com en el mental i l’emocional. Sabies, per exemple, que
ens ajuden a oxigenar la sang, prevenen l’envelliment i milloren el trànsit
intestinal?
En el manual Sucs verds que ens presenta Carla Zaplana amb l’ajuda de Cossetània Edicions et proposen trenta
receptes fàcils elaborades amb verdures
fruites per cuidar-te per dins i per fora, i fins i tot et recomanen
quins toppings afegir-hi per donar-los-hi una injecció extra d’energia.
Os presentamos la
Biblia de los alimentos, una explicación ágil y a la vez exhaustiva sobre Los 170 alimentos que cuidan de ti.
El estudioso Jean-Marie Delacroix nos presenta las
principales verduras, frutas, carnes, féculas, productos lácteos, pescados,
bebidas y condimentos como si les hiciera una radiografía nutricional.
Nos explica que
nos aporta, las indicaciones de ingesta, la manera de elegirlo a la hora de
comprarlo y como lo podemos conservar de la mejor manera.
Muchos mitos se
van a romper y descubriréis propiedades asombrosas en alimentos que no creéis,
a la vez que aprenderéis a alcalinizar el cuerpo y a proporcionarle las
vitaminas, minerales, proteínas, lípidos e hidratos que necesita de manera
natural sin necesidad de ir a la farmacia a por preparados sintéticos.
De la mano de Amat Editorial aprenderéis a cuidaros
de manera sencilla y muy eficaz. Realmente podéis notar cambios en pocas
semanas.
Nunca es tarde
para aprender a comer, reeducar nuestra manera de concebir la nutrición e
incluso para adquirir un ritmo de vida más saludable.
Cossetània Edicions ens
presenta un mini receptari pels més llaminers ja que les receptes que hi veurem
seran de coques i pastissets, de la
mà d’ Anna Llop i Laura Mur i Cervellò
Aquest llibre és un recull de les
receptes més dolces de les comarques meridionals de Catalunya, Terra Alta i
Ribera d’Ebre, a través de les receptes queda palès que la rebosteria és un
aspecte important per entendre aquestes comarques i la seva manera de ser i de
fer.
El principal objectiu de les autores
ha estat fer un recull que pugui servir a qualsevol persona per elaborar
aquestes pastes a la cuina de casa seva i contribuir al fet que aquesta riquesa
no es perdi.
A T'ho explico a la cuina,
Ferran Adrià et descobreix tot el que necessites saber sobre gastronomia
i t'ofereix més de 60 receptes fàcils, creatives i molt màgiques per elaborar
en família i nosaltres ho trobem editat per Beascoa.
«Pel camí hem après
que cal "menjar coneixement per alimentar la creativitat", que el
coneixement és la "gasolina" de la imaginació: com més coneixement,
més lluny arriben i més lliures són totes dues. El que passa és que cada vegada
que fas un viatge pels camins de la imaginació és gairebé impossible no
ensopegar amb els personatges i els mons de Disney, Marvel, Pixar i Star Wars.»
A Superfoods, la Carla Zaplana
ens introdueix al món dels superfoods i ens ajuda a identificar-los i
classificar-los alhora que ens proposa unes receptes atractives, senzilles i
rapides d’elaborar que ens ompliran de vitalitat i despertaran les nostres
papil·les gustatives.
Perquè seguim menjant tan malament
al segle XXI? Crec que amb les Receptes
i aliments del futur per viure millor avui podrem reeducar la nostra
concepció de l’alimentació i aprofitarem les propietats dels aliments per
guarir-nos i fer-nos sentir molt millor.
Amb els quaranta aliments que ens
explica la Carla ja tenim una base per adaptar la nostra dieta quotidiana a una
nova concepció de la cuina.
De la mà de Cossetània tenim una nova eina per fer de la cuina una farmaciola
preventiva de moltes dolències quotidianes.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada