divendres, 12 de juny de 2015

El domador de lleonsPer Àngela Sánchez Vicente


Avui us presentem El domador de lleons, el darrer cas que hauran d’investigar els nostres amics Patrick Hedström i l’Erica Falck.

Una noia camina amb la mica d’esma que li queda pel bosc en un aspecte deplorable: xopa de sang, amb la llengua tallada i els ulls arrencats... ¿Qui pot estar rere aquesta atrocitat?

Tan bon punt reben la informació, els nostres amics es posen a investigar amb tota la agilitat que els caracteritza doncs pensen que les altres noies que varen desaparèixer fa molt poc deuen estar encara d’on aquesta ha aconseguit fugir.

Cal donar-se molta pressa doncs qui està rere de tot això es algú sense ànima pel nivell de violència i vexacions vers les noies fins que un pensament els ve a la ment... ¿I si la mort del domador a mans de la seva dona tingués alguna connexió amb la desaparició d’aquestes noies?

Un relat que ens deixarà glaçats i amb el cor en un puny alhora que ens incitarà a llegir més i més per assabentar-nos de que pot estar passant i qui està al darrere d’ambdós casos.

Altament addictiva, con de costum, la ploma de la Camilla Läckberg ens regala un thriller on la investigació es tracta amb l’elegància dels grans clàssics i és una passa endavant en el gènere.

Ja amb “La mirada dels àngels” i amb “L’ombra de la sirena” ens va encantar doncs fusiona a la perfecció el teló de fons que ens transmet aquesta sensació de desempar i fredor amb una intel·ligència innata dels protagonistes i una gran crueltat dels culpables teixint una trama en que el tempo es respecta i el ritme narratiu no decau en cap moment.

De la mà d’Amsterdam podem trobar una gran novel·la i una gran autora de la que podem dir que esdevindrà un clàssic si segueix amb aquest ritme.

És d’aquelles novel·les a les que no els hi manca res ni els hi sobra res, és un còctel perfecte que no necessita massa presentació doncs el barman ja sap qui el degustarà.

Us animeu a una investigació? Podran rescatar a les altres noies? 

Aposteu per un si!


Cap comentari:

Publica un comentari