dilluns, 7 de novembre del 2022

Nosaltres som ara i aquí

Per Àngela Sánchez Vicente

Avui us proposem un llibre petit, no massa gruixut, amb unes tapes dures blau marines evocadores amb una lluna il·luminada de fons.

Un llibre sense massa falòrnia externa sinó més aviat sobri doncs la veritable bellesa i majestuositat de l’obra resideix en el seu interior on el negre sobre blanc cobren el protagonisme.

En Jostein Gaarder torna a fer gala de la seva ploma clara i serena vers un món tortuós i canviant per donar-nos una lliçó de vida i esperança.

Ja ens va encisar amb El món de Sofia i la seva capacitat de filosofar i deixar engrunes de coneixement subtils per allà on passa sense fer servir paraules enrevessades ni al·legories inaccessibles.

La bellesa de la simplicitat i el diàleg directe a les emocions ens torna a posar la pell de gallina a Nosaltres som ara i aquí.

Que poc pensem en la vida i en el nostre dia a dia... ens falta una bona dosi d’Una filosofia de vida per canviar el nostre present i millorar les expectatives de futur global fatalista que tant s’anuncia.

En les decisions d’avui repercuteix el nostre futur i el de les generacions que ens segueixen. D’aquesta idea parteix la necessitat de l’autor s’expresar-se i de transmetre’ns unes idees encoratjadores.

A través de capítols breus però que romanen en nosaltres com aprenentatges gravats a foc aprendrem a gestionar el nostre present, els nostres pensaments i les nostres emocions millorant la nostra qualitat de vida mentre vivim més conscients del nostre impacte sobre la societat i el planeta.

Una mirada individual però que desemboca en una revolució global.

És una obra per gaudir i desgranar poc a poc, per pensar, per reflexionar, per dialogar... És tota una convidada a la vida que volem.

Gràcies a la tasca de traducció de la Mar Vidal i a l’aposta d’Amsterdam per apropar-nos novament a tan aclamat autor que col·lecciona lectors arreu del món i èxits de critica podem ser un millor jo avui mateix.

Voleu descobrir com podem canviar i millorar?

Rendiu-vos a la seva lectura i ho descobrireu!

És un llibre ideal per regalar als amants del creixement personal, de les humanitats i de les bones lectures que ens modifiquen.

No el deixeu escapar!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada