dimecres, 2 de gener del 2019

No vull dormir sola!


Per Ángela Sánchez Vicente

De cara a la festivitat dels Reis d’Orient us portem una proposta ben engrescadora de la qual hem pensat que ens hauria agradat molt llegir de menuts!


A la aventura selvàtica No vull dormir sola! Els menuts de la casa coneixeran a la Girafa Reticulada que té molta por de dormir ja que la foscor i els sorolls l’espanten, la Granota Brutota que no li agrada gens passar per l’aigua i per últim a un Hipopòtam que no sap fer petons sense empastifar de baba als seus amics.

D’aquest grup de desastres porucs esdevé una gran amistat en que tots volen ajudar-se mútuament i vencen els seus problemes. 

Poc a poc la Granota Brutota es fa molt amant de la colònia de taronja i de les pintes i tot ajudant a la Girafa, el Hipopòtam descobrirà com fer petons.

Podrà la Girafa Reticulada vèncer les seves pors?

D’idees no els en falten! Des de ficar el cap a un arbre o fer-la dormir a l’aigua!

Amb una gran agilitat que li aporten els textos de Laura Sala Belda i amb l’ajuda visual de les il·lustracions de Ketterer Design descobrireu aquest gran misteri.

És francament bonic com des de la seva diversitat s’ajunten i s’ajuden i alhora que descobreixen que les diferències els apropen aprenen a amoïnar-se pels demés i a cercar solucions per alleugerar el malestar dels seus amics.

És una gran proposta per infants amb una mica de por ja que veuen que es pot vèncer alhora que els dóna la dimensió real.

Per un nano tenir por a coses que als adults no ens en fa a vegades és dur i els costa realment d’assolir però amb l’ajuda d’aquesta eina ho tenen a l’abast.

De nou Cossetània Edicions ens sorprèn amb un llibre pels reis de la casa que els ajuda a créixer en el gust per la lectura i emocionalment a través de la historia d’una manera molt subtil.

Amb colors cridaners i atractius és una molt bona opció visual per tal que s’entretinguin.

Res millor en aquests dies que dedicar una estona a llegir un conte als menuts!

Què? Us hi animeu! Segur que els agradarà!

Recordeu que regalar llibres és regalar cultura, eines didàctiques i coneixements!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada