Per Ángela Sánchez Vicente
Seguint l’estela de
les obres saludables que ens proposa Cossetània
Edicions com “Sucs Verds” i “Superfoods” de la Carla Zaplana podem ampliar
la nostra biblioteca saludable amb la gran obra de la Marta Vergés.
Cada dia ens adonem
més i més que una revolució alimentaria ens està cercant i realment per aquells
que ho provem o si més no som respectuosos amb els nostres coneguts que les
practiquen a la seva quotidianitat tenim a l’abast un mini receptari que ens
ajudarà molt a iniciar-nos en aquesta cultura i a deixar volar la nostra
imaginació amb moltíssimes idees que anirem adquirint.
Amb aquesta obra ens
adonarem que som el que mengem i que podem ajudar molt al nostre organisme
d’una manera plaent i gens avorrida.
Tot aquells que
penseu que el menjar sa, vegetarià o vega és avorrit esteu ben equivocats.
Primer se’ns explica
allò que cal saber sobre els aliments, els beneficis per al nostre dia a dia,
les claus per un canvi d’alimentació i les combinacions més fàcils i pràctiques
per donar energia i vida al nostre organisme.
A Menja’t el tarro aprendrem 60 receptes vegan-friendly per donar marxa
al dia a dia i creieu-me que n’hi ha de bones però també n’hi ha de
suculentes!
En més d’una reunió
d’amics n’hem preparat i ningú creu que sigui tant sa o tant fàcil!
Hem d’acabar amb
aquests tabús i educar a les ments, després la decisió és personal però cal
informar-se abans d’opinar i de criticar un estil de vida.
A qui no li vindria
de gust un Crumble de poma i iogurt? Potser preferiu un parfait gelat? O sou
més de sopa de moniato morat i formatge?
Receptes dolces i
salades, idees per noves maneres de tractar les crudites i innovacions es donen
la mà en aquest recull que ens canviarà el rebost de manera positiva.
Us animeu a la
revolució? Feu-ne un tastet!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada