Per Àngela Sánchez Vicente
Som el que mengem i és una realitat, voleu aprendre a
menjar d’una manera més organitzada, saborosa i beneficiosa per el vostre cos?
A Superfoods,
la Carla Zaplana ens introdueix al
món dels superfoods i ens ajuda a identificar-los i classificar-los alhora que
ens proposa unes receptes atractives, senzilles i rapides d’elaborar que ens
ompliran de vitalitat i despertaran les nostres papil·les gustatives.
Perquè seguim menjant tan malament al segle XXI? Crec que
amb les Receptes i aliments del futur
per viure millor avui podrem reeducar la nostra concepció de l’alimentació
i aprofitarem les propietats dels aliments per guarir-nos i fer-nos sentir molt
millor.
En si un súper aliment és aquell que és beneficiós per el
nostre organisme, augmenta la nostra energia, reequilibren el nostre organisme,
ens ajuden a depurar les toxines del cos i alhora que ens millores la qualitat
de vida del present ens allarguen l’esperança de vida i la qualitat d’aquesta.
Amb els quaranta aliments que ens explica la Carla ja
tenim una base per adaptar la nostra dieta quotidiana a una nova concepció de
la cuina.
De la mà de Cossetània
tenim una nova eina per fer de la cuina una farmaciola preventiva de moltes
dolències quotidianes.
Qui es vol sentir millor?
Vinga va, cap a les llibreries! I recordeu també llegir
el seu èxit “Sucs verds” dels que ja ens hem fet addictes! Funcionen!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada