dilluns, 20 d’abril de 2015

Per Sant Jordi innocència i una rosa multicolor (2015)Els colors de l’arc de Sant Martí  és un fenomen òptic que consisteix a fer visibles, al cel, tots els colors de l'espectre de la llum. Sovint s'ha interpretat com un pont entre el cel i la Terra, així apareix en diverses mitologies (la deessa grega Iris, la serp irisada australiana, l'Indra hindú...).Res millor per representar allò que no es veu a primer cop d’ull i que la innocència dels infants que ho atrapa al vol.


Sant Jordi i el drac és el títol més adient per la jornada de la col·lecció d'en Patufet que ens ofereix l'editorial Cossetània, on en Roger Roig i l’Hugo Prades ens tornen a alegrar amb un nou volum del costumari català presentat pel nostre amic.

De manera àgil i entretinguda per nens i adults ens presenta la llegenda en que el drac d’un petit poble es va quedar un dia sense menjar i varen fer un sorteig amb tots els noms dels habitants de la regió per tal d’esdevenir l’àpat principal de la fera.

Novament gaudim d’una tradició de les terres catalanes per explicar als menuts i que esdevé eina didàctica per informar-los de la llegenda i el perquè de les parades de roses i la posterior relació amb el món literari i l’intercanvi de regals. (a partir de 3 anys)El llibre i la rosa és el darrer títol del nostre bon amic Geronimo Stilton que ens presenta Estrella Polar. Un perfum de primavera omplia l'aire: un ventet lleuger em pessigollejava el morro, el sol brillava, una parella de coloms festejava a l'ampit de la finestra del meu despatx i jo... jo sospirava pensant en una misteriosa rosegadora de qui estava completament i perdudament enamorat! Havia de trobar una manera de poder-me distreure'm una mica...
Per sort, la meva germana Tea em va portar a la ciutat més alegre del món, Barcelona, a la descoberta de l'extraràtica Festa del Llibre i de la Rosa: la Diada de Sant Jordi! QUI ÉS GERONIMO STILTON? Sóc jo! Sóc un ratolí més aviat distret, amb el cap als núvols... Dirigeixo un diari, però la meva autèntica passió és escriure. 

Aquí a Ratalona, a l'Illa dels Ratolins, els meus llibres són tots rat-sellers. Però què em dieu? Que no els coneixeu? Són històries per riure, més tendres que la mozzarella, més gustoses que el manxego, amb més sabor que el cabrales... Són històries per llepar-se'n els bigotis, paraula de Geronimo Stilton!


Sis cors a l’altra banda del mirall és la darrera novel·la d’en Josep Sampere, un autor que ja ha tingut un gran èxit gràcies a la seva sèrie de traduccions de la Molly Moon i El capità calçotets.

En aquesta aventura misteriosa ens trobarem amb un mag misteriós i una nena diabòlica a l’altre banda del mirall. No pots escapar... ella sap com trobar-te!
Les peripècies en primera persona per tal d’escapar de la Muriel s’enredaran en una espiral sense fi tramant una aventura que atrapa sense igual fins a un final que esdevé una gran sorpresa i deixa als lectors amb molt bon gust de boca.

De la mà de Cruïlla i la seva aposta per les bones lletres els nanos disposen d’una historia que pot semblar de por o misteriosa però que segueix essent juvenil tot i que dista de la llunyania de les histories i els clixés habituals.


Gracias a la Editorial Duomo, podemos encontrar en todas las librerías la nueva edición de una colección sobre Snoopy a todo color. Unos libros de historietas muy cuidados y a un precio muy ajustado.
Los míticos personajes de Charles M. Schulz regresan a las librerías: Carlitos y su carácter obstinado; Lucy con su pesimismo peculiar; y Snoopy, con la imaginación que lo hizo conquistar la luna desde el techo de su casa. 
Las emblemáticas tiras cómicas, llenas de agudeza y diversión, por primera vez a todo color. Publicadas en más de 2.600 periódicos a lo largo de 50 años, se han convertido en iconos universales.


Estrella Polar ens presenta els germans Monday i May viuen a Pepperstone, Texas, un paisatge ple de cactus i vaques. Tots dos van a l’Institut Libertonia, i els seus pares, en Lou i la Dana Ocean, són dos hippies inventors d’aparells ecològics i beuratges naturals.

Entre les seves aventures més esbojarrades han de fer front a les maldats d’un multimilionari excèntric i a un malvat poca-solta, el xèrif Myflower.

Una sèrie Lillian Wallaby i il·lustracions de Sergi CàmaraDracàleg. Un catàleg de dracs i dragones de Raquel Gu és la aposta que us proposem d’Ediciones B, en el seu segell B de Blok.

Vols passar una bona estona? Obre aquest llibre de dracs i dragones!
Hi trobaràs al drac de la llacuna que mira la lluna, al drac que guarda els somnis en un pot, a un drac que va aprendre anar en bicicleta... 

Una singular col·lecció d’aquestes criatures gegantesques que agraden igualment a petits i grans.   

Cap comentari:

Publica un comentari