divendres, 18 d’abril del 2014

Gent que plora en silenci



Avui us volem sorprendre amb Gent que plora en silenci, un recull de relats sensibles, emotius, captivadors i amb una càrrega de reflexions i una nova visió sobre les persones que ens envolten.

L’escriptura de la Pilar Senpau ens ha ofert llibres per tal de cuidar el nostre cos com en el cas de “Quan la vida puja a la bàscula”, “Dieta catalana i salut”, “Menjar bé, una qüestió d’intel·ligència” i d’altres títols de divulgació científica.

Ara muda la seva pell i ens guarirà les emocions i ens tornarà sensibles vers l’emotivitat soterrada de tots i la manera empàtica amb la que podem ajudar als patidors amb ànimes desolades.

De la mà de Proa podem gaudir d’un gran recull de relats presentats per la ploma d’una mà amiga que tot seguit es presentarà ella mateixa descobrint la cara que amaga rere les seves lletres.

Un recull de relats on el patiment dels herois quotidians que no vesteixen capes per volar sinó somriures i disimuls per tal de passar desapercebuts.

No conec a ningú que no hagi patit mai a la seva vida, el patiment és una sensació ferotge, que et menja per dins fins convertir-te en una altre persona, un jo que no t’estimes i que no reconeixes.

Segur que al costat nostre hem tingut a més d’una de les protagonistes d’algun d’aquests relats tan crus però alhora carregats de l’esperança de la superació i la consciència social que poc a poc va en augment.

Dones que per una raó o una altre es transformen en víctima de les seves emocions més negatives i destructives alhora que no deixen que el seu neguit traspassi la seva pell i el puguin percebre els que les envolten.

Veritables heroïnes que ens ofereixen una nova visió social i ens entendreixen fins a les nostres emocions més intimes.

De ben segur que tots ens hem vist retratats en algun fragment o en alguna sentència doncs l’autora encerta de ple amb el llenguatge, la forma i el fons.

Una molt bona recomanació per regalar a tots els amants de la paraula escrita o un auto homenatge a les dones patidores que sustenten milers de famílies amagant allò que realment els passa.

Si encara no esteu convençuts, demà us oferim l’entrevista amb l’autora responsable de tan emotiva obra i que ens mostra que a més de belles paraules està poblada de bons sentiments i una grandesa personal molt enriquidora.

No us ho penseu dues vegades i capbusseu-vos a lalectura!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada