dijous, 6 d’abril del 2017

Harry Potter i el misteri del Príncep



Ja hem passat l’equador de la gran saga de màgia que portem entre mans, hem repassat els primers títols de la col·lecció  Harry Potter i la pedra filosofal”, “Harry Potter i la cambra secreta”, “Harry Potter i el pres d’Azkaban”, “Harry Potter i el calze de foc” i “Harry Potter i l’ordre del Fènix”, ara ja estem preparats per enfrontar-nos a la lluita final per a la destrucció d’en Voldemort o per la perdició d’en Harry.

J.K Rowling ens presenta la sisena entrega i preàmbul del gran desenllaç sota el títol de Harry Potter i el misteri del Príncep, una entrega que deixarà al lector amb molts interrogants i un gran dolor per la pèrdua de grans personatges.

En aquesta entrega que ens presenta Empúries el món màgic i el món muggle conflueixen deixant entreveure que hi ha més enllà del vel que els separava i els mantenia segurs els uns dels altres.

Aquesta entrega girarà sobre la creació dels horricreus, objectes que poden guardar un fragment de l'ànima. Per a crear-ne un, s'ha d'assassinar a algú, aconseguint així que l'ànima de l'autor del delicte es trenqui i després realitzar un conjur per a guardar el fragment d'aquesta dins d'un objecte. 

En veu d’en Dumbledore descobrirem que en Voldemort va crear set horricreus, i que dos ja han estat destruïts: el Diari d'en Rodlel i l'anell dels Gaunt. 

Manquen cinc horricreus que s’han de destruir abans d'enfrontar-se a en Voldemort, perquè si no ho fan, part de l'ànima d'en Voldemort seguiria lligat a la Terra. 

D’altra banda descobrirem que en Malfoy rep l’encàrrec de matar en Dumbledore, encara que no serà ell la mà executora.

I en Harry mostrarà en públic el seus sentiments per la Ginny finalment, segellant els seus llavis amb un petó.

El final de la saga es precipitarà amb les paraules de l’Snape revelant que ell és el príncep mestís.

El món màgic necessita guarir les ferides i només ho podrà fer destruint la foscor.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada