dimecres, 14 de juny del 2017

Guies Insight: Explora Roma i Nova York



Per Àngela Sánchez Vicente


Les Guies Insight que ens apropen els nostres amics de Cossetània Edicions ens donen les bases per organitzar un viatge als destins que ens proposen però allunyant-nos dels clixés turístics on tothom visita el mateix i es perden l’encant de la veritable essència del nou indret a descobrir.

En aquest text us parlarem una mica de les que hem tingut entre mans, com és el cas de Explora Roma i Explora Nova York en que lògicament ens proposen les 18 millors rutes a seguir per visitar els museus més destacats, els monuments més emblemàtics, els parcs més espectaculars i simbòlics i els barris històrics o cosmopolites i moderns. 

Descobrir la gastronomia local, els mercats, on podem comprar, on escoltar música, una mini guia de shopping, les parades obligatòries i curiositats que ens duran a descobrir la ciutat amb una òptica molt diferent.

És una guia de viatges en que no et sentiràs massa guiri, més ben al contrari, sentiràs que et fons amb el paisatge de fons i amb els habitants de la ciutat amb una naturalitat pasmosa alhora que aprens i gaudeixes de la seva grandesa i esplendor.

Viatjar no és només conèixer allò de la ciutat més representatiu sinó establir contacte amb el teixit social, prendre un bon cafè, fer-te passar per un habitant més, oblidar per una estona la càmera de fotos i portar cap a casa compres que fugin dels típics subvenir.

Després de les Guies Insight de París i Londres que ja us vàrem comentar i ara aquestes dues meravelles del món més clàssic i el més modern només desitgem que en segueixin editant per poder veure món a través de les seves propostes.

No us ve de gust fer la maleta i descobrir una nova ciutat? 

A la pròpia guia ens ajuden amb els mapes i els transports per economitzar en els trajectes un cop aterrem.

Què, ens escapem uns dies?

Us deixem amb una cançó ideal per gaudir a cada destí!