dimarts, 23 de gener del 2018

Mirror Mirror



Per Ángela Sánchez Vicente


Avui us presentem una novel·la juvenil que no us deixarà indiferents. 

Qui som? Quan ens mirem al mirall potser no pensem en res, només en si ens veiem bé o anem bé però... Realment ens coneixem? Som els que veiem reflectits?

Ens hem de reconèixer a nosaltres mateixos i acceptar la nostra essència, hem de mirar al mirall i veure’ns com som en la nostra plenitud i acceptar allò que som amb clars i obscurs, amb virtuts i pors. 

Som el que veiem i la nostra realitat però... Qui ens envolta? Els podem reconèixer bé? I si hi ha més d’un llop disfressat amb pell d’ovella?

A Mirror mirror trobarem a quatre joves que ens parlaran a través d’un misteri de la difícil època que travessen i com enfronten la vida. Valors positius i negatius en un vaivé que ens durà a descobrir una gran incògnita.

Amb un ritme frenètic que ens envolcalla en un gran misteri descobrirem a la Naomi i als seus amics. Tant ella com la  Red, en Leo i la Rose encarnen els problemes d’una societat canviat en crisi i amb el pes de les xarxes socials i l’acceptació a base de likes.

La Red troba l’arrel dels seus problemes en l’alcoholisme de la seva mare, en Leo en el delinqüent del seu germà i la Rose intenta superar el dolor a base d’alcohol i nois. La nostra protagonista, la Naomi desapareix de tant en tant a la recerca de la llibertat però... On poden ser lliures de debò?

De moment troben que ells quatre són ells mateixos sense màscares a la seva banda “Mirror Mirror” on les lletres, la música i els pensaments flueixen de manera que els problemes no hi tenen cabuda però també hi entraran altres personatges que potser els robaran el son.

El que pensaven que era una escapada de les de la Naomi es converteix en la seva desaparició i encetem una gran revolució i recerca que els sacsejarà a tots i us asseguro que podreu ser testimonis de la seva ona expansiva.

La troben malferida a la vora del Tàmesi i mentre lluita per la seva vida els altres necessiten veritat, justícia i venjança.

Ells saben que no ha estat un intent de suïcidi i per això i davant de la policia han de despullar les seves intimitats i secrets per desemmascarar al culpable i les raons d’aquest.

Creieu que ho aconseguiran? Ja podeu apostar totes les vostres fitxes!

Aquesta novel·la de la top model i “influencer” Cara Delevingne amb la ajuda de la increïble i aclamada ploma de la Rowan Coleman ens mostren la força de la joventut, l’inconformisme i els prejudicis socials a través d’un thriller que captivarà a joves i no tant joves.

És un nou encert de Fanbooks que sempre tracta amb molta cura al seu públic lector.

No hi ha millor manera de començar aquest any que llegint aquesta novel·la i reflexionant sobre qui som i qui ens envolta.

Cal desgranar cada detall per gaudir-la; des de l’escenari fins a la psique de cada personatge conformen una melodia ideal.

No us el deixeu perdre!