divendres, 7 d’abril de 2017

Tocar el dos no és tan senzillPer Àngela Sànchez Vicente


Avui us presentem una novel·la negra emmarcada en el gènere policíac que us encantarà i trencarà tots els vostres esquemes.

Amb Tocar el dos no és tan senzill reconec que he gaudit de la lectura doncs tot i ser una novel·la negra surt dels estereotips i ens regala un munt de girs inesperats per fer de la seva lectura una sorpresa constant.

Reconec que m’agrada pensar en qui està rere els fets des de l’inici de la novel·la però en aquest cas és ben difícil doncs com si es tractés d’una nina russa rere una pista se n’hi amaguen moltes d’altres que no podem deixar passar.

Entretinguda com poques, l’autor novell Màrius Moneo en el seu debut literari ens presenta a en Gil Alabau, un sotsinspector que farà que la trama tingui una dimensió genial i un caràcter molt marcat.

No us volem desvetllar massa però si que recalquem la personalitat i el desenvolupament psicològic i emocional d’un home ple de vitalitat i set de justícia.

El sotsinspector accepta el cas però de vegades sent que li traven el pas els propis companys i els protocols però ell desvetllarà la veritat pesi a qui li pesi. No pot fer veure que és un cas per arxivar.

Es dedicarà a desemmascarar els valors de la societat actual amb bufetades verbals i girs àcids que també ens conviden a reflexionar sobre el món que ens envolta.

En qui pot confiar? Què ha passat? Qui hi està al darrera?

Cap enigma quedarà sense resposta a la novel·la que ens presenta Alrevés dins el seu segell Crims.cat. Un segell que creix amb una freqüència alta sense perdre ni una gota de la qualitat que el caracteritza.

Realment és una col·lecció que tot lector apassionat pel gènere pot apreciar pels seus matisos, els autors veterans i els novells que se’ns presenten.

Un luxe per aquesta primavera, una novel·la innovadora on els enigmes es donen plana rere plana i no ens donen treva.

Només un advertim que és un cas que no podreu deixar a mitges, és altament adictiu i en el moment de la resolució us adonareu de la grandesa narrativa en que demostra que tot estava escrit i ens ha conduit per paranys necessaris per arribar a la conclusió.

Teniu una cita amb l’Alabau!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada