dilluns, 12 d’agost del 2013

+Bernat




Enmig de l’aparició dels llibres en format digital i cercada per gegants i monstruoses llibreries despersonalitzades, podem trobar al cor de Barcelona la Llibreria +Bernat, una supervivent a la crisi econòmica i de la paraula que cada dia batega més i més fort.

Impulsada i salvada de la crema per la reconeguda i prestigiosa periodista Mercedes Milà i ajudada per grans amants de la literatura, aquesta llibreria de dimensions més reduïdes, conserva el caliu d’una llibreria tradicional.

L’aroma dels llibres, el tacte de les pàgines, el silenci que es respira i l’ambient tranquil fan que sigui com un santuari de la cultura.

Esdevenint marc d’importants presentacions, tertúlies i punt de trobada d’amants de la paraula escrita, podem trobar a les seves estanteries les més rabioses novetats i els clàssics més venerats.

Realment us recomanem que passeu un mati o una tarda en aquest oasi de pau i serenor on us podran aconsellar des de la coneixença i l’amor per la feina ben feta.

El nostre agraïment com a lectors voraços a tots els qui capitanejats per la dona més enèrgica i entregada han salvat aquesta llibreria i han evitat que sigui una més de la llista inacabable d’espais que han hagut de tancar per la situació actual.

Visiteu-los i no us en penedireu! No us ve de gust un cafetó i fullejar la vostra propera adquisició?



Llibreria +Bernat
C/ Buenos Aires 6
08029 Barcelona
Telf: 93.410.09.90
Horari de 9:30 a 20:00