dimecres, 6 de febrer del 2019

La filla del rellotger


Per Àngela Sánchez Vicente

Avui ens retrobem a l’aclamada autora de best sellers Kate Morton i us garantim que el seu prestigi en el món de les lletres no és atzarós sinó fruit de la constància, l’amor per les lletres i la capacitat per crear unes històries que deixen al món encisat.

Els seus èxits com “La casa de Riverton”, “El jardí oblidat”, “Les hores llunyanes”, “L’aniversari secret” i “L’últim adéu” l’han convertit en tot un boom literari recollint a cada passa grans crítiques i aplegant a milers i milers de lectors al voltant del món.

El seu retorn amb La filla del rellotger novament ens sorprèn gratament.

En aquesta obra narrada en el passat i en el present coneixerem un fet tèrbol que potser avui troba respostes gràcies a una jove inquieta.

Al passat, ens situem a l’any 1862 moment en que un grup d’artistes decideixen tancar-se a una mansió de Berkshire per tal de deixar anar la seva passió per l’art capitanejats pel Edward Radcliffe.

En aquelles estances es respira creativitat, inspiració i llibertat per ser com són però just quan l’estiu esta arribant a la seva fi troben a una dona morta d’un tret, una d’altre desapareguda i una joia de gran valor a la que se li perd el rastre. 

La vida de l’Edward mai serà la mateixa.

Fem un salt al temps i ens plantem gairebé a l’actualitat per conèixer a l’inquieta Elodie Winslow que al arxiu de Londres troba una cartera que la inquieta massa.

La cartera conté una fotografia en sèpia d’una dona victoriana i un quadern de dibuix en el que figura l’esbós d’una casa que podria ser el Brichwood Manor, la mansió dels misteris de l’Edward Radcliffe.

Els misteris són massa personals per ella i de seguida posarà en marxa la seva ment detectivesca per tal de trobar les arrels d’aquelles pertinences i dels misteris que amaguen.
Arribarà a trobar el que va passar? I els culpables? Quin vincle hi ha entre aquell fet i els seus protagonistes amb la seva pròpia vida?

La Birdie Bell, la filla del rellotger té totes les respostes. La sabrà trobar?

Aquesta obra és molt més que un misteri antic, és una reflexió sobre la bellesa, l’art, la riquesa, el poder, les enveges i les passions.

De la mà de  Rosa dels vents ens podem retrobar amb l’autora de best-sellers més captivadora dels darrers anys.

Podreu fugir dels seus encants? És una novel·la que no decep!