divendres, 31 de juliol del 2015

L'enzim mediterrani



Per Àngela Sánchez Vicente


Us ve de gust descobrir Un mètode saludable per endarrerir l’envelliment i prevenir les malalties? Si, és evident que el nostre cos ha d’envellir i potser es posarà malalt però seria de babaus tenir a la mà una eina tan fabulosa com aquest llibre i no aplicar-lo. 

Gràcies a L’enzim mediterrani podem retardar el nostre envelliment i realment és una qüestió a tenir en compte doncs les arrugues o marques físiques no fan por però el que si hem de tenir cura és amb aquell envelliment que ens deixa sense energia, sense forces, desganats i amb una vitalitat molt minvada. 

A més, ens disposem a aprendre des del més senzill i general a allò més específic sobre els enzims i com ens poden ajudar per tal que el nostre cos no emmalalteixi i es mantingui sa i vital durant més temps.

La Dra. Montse Folch ens explica des de que és un enzim i per què serveix i la seva funció al nostre organisme fins a les connexions que té amb l’alimentació i com aquesta pot ajudar-nos a tenir una qualitat de vida molt més bona i més prolongada al llarg de la nostra vida.

Amb aquests coneixements i el que ella ens aconsella per una vida sana com ara seguir una dieta mediterrània sense restriccions però sense excessos, una correcta hidratació, activitat física moderada i un pensament positiu podrem assolir un estat físic bo amb el que ens podrem estalviar algun que altre ensurt.

Si tots fóssim una mica més disciplinats de ben segur que deixaríem les sales d’espera dels metges molt més buides però ens costa molt ser constants. 

Els seus consells i les receptes específiques per augmentar la reserva enzimàtica que ens ofereix podem crear un nou hàbit general i fer un canvi de xip que el nostre cos l’agrairà moltíssim.

Hi estem disposats?

De la mà de labutxaca ens podem passar a la vida sana seguint aquests consells. Us hi animeu? No hi ha res a perdre i molt a guanyar!