dissabte, 30 de desembre del 2017

Embolics animals i Cabells esbojarrats



Avui no sé si us presento un llibre o una joguina, el que queda ben clar és que Cossetània Edicions aposta per despertar les ments inquietes dels menuts i aposta per activitats lúdiques i educatives alhora, un tàndem no tan senzill com sembla de trobar, però que en mans de Joana Casals, il·lustradora i dissenyadora gràfica, és tot un goig de presentar.

Dos volums en cartoné que faran les delícies de tots i on els petits de la casa poden crear les seves obres d’art amb les plantilles i els cordills de colors.

Amb aquests treballaran la motricitat fina, la creativitat i gaudiran d’un joc que m’ha recordat quan era petita i m’ensenyaven a cordar sabates, com canvien els temps!!!


A Embolics animals, el petits podran personalitzar amb els cordills de colors les làmines del tigre, la zebra, l’eriçó, la tortuga, l’ós polar, el tucà, l’elefant i el centpeus, totes elles perforades però sense instruccions, així cadascú podrà crear el seu pròpia animal, ja sigui degut a l’ordre dels forats o al joc de colors, blau, groc, verd o vermell, que vulguin fer servir.

Un exemplar que facilita el separar les làmines per si després es volen penjar a la paret o regalar als pares i avis.

Un advertiment, no dubteu que si els menuts porten bambes amb cordills se’ls treguin per seguir jugant. Estic segura que els quedaran curtes aquestes vuit il·lustracions, però no patiu, ara us presentarem una segona proposta.

 
A Cabells esbojarrats jugarem a fer pentinats de lo més curiosos i divertits, pentinarem una cabellera blava, una barba blanca, una noia pèl-roja i una de rossa, un noi amb un ocell al cap, una melena morena, un hipster amb barba i melena verda i una presumida moreneta.

Pot ser aquest volum serà més demanat per les nenes a les que els agrada pentinar les seves nines, en aquest cas us recomano, ja que ho he comprovat, que podeu afegir a més dels cordills que venen amb el volum, cintes de colors a joc amb les que elles porten, així poden triar la nena que més s’assembla a elles segons el color de cabell i descobrir pentinats que es farien.

Com sempre, les apostes de Cossetània es transformen en grans regals que donen molt de si, ja podeu avisar als Reis que no s’oblidin pas d’afegir-los entre els seus regals.

Res millor que aprendre jugant.