divendres, 19 de desembre del 2014

Les relacions virtuoses



Per Àngela Sánchez Vicente


Avui us presentem un llibre picant que revela fins a límits insospitats la naturalesa humana. Emocions, sentiments, llums i ombres es conjuguen de manera magistral a la novel·la Les relacions virtuoses.

La novel·la arrenca amb la Mar Tell, una noia bonica que està acostumada a ser la floreta del seu cap, la nena mimada, la consentida i lògicament la seva apassionada i salvatge amant. 

Ja de per si es morbós el tema d’entendre’s amb un superior i que tots els treballadors sospitin i intentin esbrinar les trobades secretes dels amants que aprofiten la més mínima per entallar els seus cossos, però arriba una tercera en discòrdia, la nova a la feina.

Aquesta nova arriba amb ànims de progressar i aquest interès serà entès pel cap, l’Albiol i es començarà a teixir una relació que fotrà enlaire els plans de la Mar Tell... Aquesta noia bonica i més jove que ella, la ingènua Cecília que aconsegueix desmais al ritme dels seus passos serà víctima de la venjança de la Mar Tell.

Serà que més enllà dels interessos es va penjar per l’Albiol? N’està enamorada? Només és pell o hi ha sentiments entre ells? És enveja vers la joventut de la Cecília? 

Sigui com sigui i amb la motivació que anirem desgranant en aquesta novel·la trepidant, amena, àgil, moderna i fresca com voldran que la Cecília s’enamori d’un altre home, en Bellmunt, un guapot que té molt més cos que neurones però és capaç d’enamorar a tot bitxo vivent.

La Cecília passa de ser una santeta a tota una diablessa però... S’ha enamorat d’en Bellmunt? L’atracció duu a l’amor? Existeix el sexe sense amor? I l’amor sense sexe? Prefereix l’amor pur del seu promès o necessita el foc del nou pretendent? Pot el “poques neurones” canviar i esdevenir un compendi de tot el que necessita?

A la novel·la d’en Marc Romera trobareu una gran historia que us farà pensar en la nova manera d’estimar, en com cos i interior no són el mateix i com l’ésser humà està destinat a estimar.

Gelosia, timidesa, trencaments d’esquemes, ambició, traïció, desig, passió, secretisme i molta diversió ens esperen en aquesta obra oferta per La Magrana.

Haig de confessar que em vaig sentir una mica intimidada per el títol i la contraportada doncs creia que seria un llibre més d’aquest nou gènere al que he batejat con eròtic-festiu però no és així. 

No es un Christian Grey ni cap d’aquests on dones sotmeses complauen els desitjos d’homenarros sense escrúpols i amb la bragueta fàcil. Crec que és el llibre antònim a tots aquests doncs és el paper de la dona i més precisament el de la Mar Tell el que porta la veu cantant en tot.

Voleu saber com acaben aquests quatre i el promès de la Cecília? Doncs aneu a buscar el llibre i us asseguro que el llegireu en un tres i no res, és altament addictiu! 

Recordeu que qui avisa no és traicioner! És genial veure com els seus interiors vam a unes revolucions molt superiors que les dels seus cossos i acaben perduts en un mar de sentiments.

Una evolució de “Les amistats perilloses” que us atraparà amb la seva modernitat i realisme amb la nova manera de lligar rere la pantalla.