divendres, 15 de novembre del 2013

Demana'm el que vulguis, ara i sempre



Avui us presentem la segona part de la trilogia de la Megan Maxwell, sota el títol Demana’m el que vulguis, ara i sempre.

No desvelaré gaire de la trama ja que si us vaig captivar per llegir la trilogia amb Demana’m el que vulguis, no voldria fer-vos un spoiler i treure’us les ganes de descobrir que més s’hi amaga.

La historia de la parella Eric, alies Iceman, i de la Judith, alies Jud o moreneta, ha passat per un mal moment, en el moment de començar estan separats i un dels dos haurà de baixar del burro si volen salvar l’amor que es tenen. Dos personatges que s’enfronten als seus malsons, les seves diferencies els apropen i els allunyen amb forces equidistants, però són tan tossuts que la prova de fe a superar no és gens fàcil.

Descobrirem la vida a Jerez, on la Judith es refugia a casa del seu pare i viurem una estada a Munich on coneixerem la família de l’Eric, la seva mare Sonia, una dona jove d’esperit, la seva germana Marta, metgessa i enrotllada, en Flyn el nebot de l’Eric de deu anys que s’ha entossudit en fer-li la vida impossible a la Judith, la Simona i en Norbert, el servei de la casa de l’Eric, i algun dels seus amics, com en Björn, la Frida i l’Andrés, o en Dexter.

Un dels personatges més importants és la Hannah, la germana de l’Eric que va morir en un accident i que va deixar al càrrec del seu germà el seu fill. Un aspecte que marcarà molt el caràcter protector i extremadament controlador de l’Iceman.

D’una novel·la eròtica pocs esperarien una profunditat digne, però el turment que pateix el petit Flyn i com un nen envellit i rondinaire recupera la seva infantessa, demostra que etiquetar una novel·la sota un sol aspecte seria un error colossal, cosa que demostra amb la seva aposta el segell labutxaca.

Però com en la majoria de histories d’ell i ella, en aquesta no hi podia faltar la ex amb ganes de brega, les discussions per les coses més absurdes i veritats que aniran fent obrir els ulls al lector sobre les brases que s’amaguen sota les flames, unes flames que comencen a ser un caprici de tots dos.

En aquesta podreu descobrir les grans diferencies culturals que s’estableixen entre Alemanys i Espanyols, el caràcter obert d’uns i tancat dels altres, la neu freda de l’hivern i la calor sufocant de l’altre.

Un dels detalls que més m’ha agradat a sigut la picada d’ullet de l’autora a les seves lectores, la Judith té unes amigues al facebook de les quals parla amb el sobrenom de les “Guerreres Maxwell”, crec que totes les seves lectores estaran encantades de veure-s’hi reflexades.

Voleu una recomanació per aquesta segona entrega?