dissabte, 2 de juliol del 2016

Quaderns de vacances només per a adults!



Els adults tenim la responsabilitat d’educar en els hàbits saludables als menuts, però Columna vol donar un gir a aquesta mentalitat i ens convida a ser nosaltres els que adaptem un hàbit al qual els menuts estan molt acostumats.

Àngels Navarro ens presenta dos quaderns de vacances només per a adults, un d’ells es titula Muntanya i l’altre Platja.

Cada un regirà les seves activitats en el tema proposat, hi ha activitats per ampliar els nostres coneixements sobre la matèria, passatemps, mots encreuats, sudokus, sopes de lletres, instruccions per fer manualitats, receptes i un munt d’activitats que podreu fer a l’aire lliure sols o en companyia.

En el de Muntanya m’agradaria destacar la opció de fer un herbari, encendre un foc sense llumins, fer una canya de pescar o com orientar-se sense una brúixola. També te un apartat sobre astronomia i una recepta per fer melmelada de mores o fruits del bosc per llepar-se els dits.

Us deixo les seves primeres planes per que descobriu el que us esteu perdent!

En el de Platja destacaria les receptes per fer batuts i sucs saludables i deliciosos, i menús ràpids de fer i còmodes de menjar a la platja,  jocs de cartes i ruletes, un mandala per pintar i relaxar-nos sentint la brisa del mar, i fins i tot ens ensenya a com llegir els palmells de les mans. En aquest volum es dona molta importància a la nutrició.

Aquí en teniu les seves primeres planes, no les deixeu escapar!

Un dels aspectes que trobo més atractiu és que realment semblen els quaderns que donem als nens, planes de colors llampants, exercicis teòrics i pràctics, amb un bon rerefons didàctic i amb molt jocs de paraules i numèrics per gaudir del nostre cervell i no deixar-lo assecar. Una manera de desconnectar de la rutina i gaudir una estona de tranquil·litat i lleure.

Tan se val si marxeu a la platja o a la muntanya, jo de vosaltres n’agafaria un de cada, segur que a més d’un no us costarà compartir-los.

L’única pega que els hi trobo, o pot ser m’avanço als esdeveniments és que no n’hi hagi un per aquells que no anem ni a la platja ni a la muntanya, que fins i tot a l’estiu som uns urbanites i ens quedem a la ciutat.

VINGA QUE L’ESTIU JA ES AQUI I ELS DEURES US ESPEREN!