dilluns, 18 de maig del 2015

Al teu rotllo



Per Julian V.


Avui us presentem una obra que no deixa gens indiferent a qui la descobreix, a Al teu rotllo us replantejareu tot el vostre món a través de 40 relats breus sobre allò que aprenem a través de les principals matèries escolars.

Llengua i literatura, biologia i geologia, física o química, ciències socials: geografia, educació per la ciutadania drets humans, música, matemàtiques i tecnologia tenen la seva representació i la seva guspira de realitat.

Fantasia i una forta reflexió sobre un dia a dia que ni pares, alumnes ni mestres ens n’adonem i deixem en l’oblit allò essencial que podem veure amb una nova visió i una mirada renovada.

Plena de frescor i imaginació ens respon a les preguntes de la contraportada en que anuncia: Creus que amb un poema podries informar sobre el funcionament d’una rentadora? Has sentit a dir que les taules periòdiques són aquelles que serveixen per llegir el diari? Per canviar la bombeta d’un llum del sostre faries servir una escala major o una escala menor? Creus que els nombres irracionals són els que feien servir els primers homínids en els inicis de la civilització?

Els alumnes de l’institut Fanals ens motivaran i riurem molt amb les elucubracions que se’ls venen al cap. 

Uns genis que sota la ploma de la Flavia Company conformen un recull de relats que no per mai el fil conductor i ens submergeix en un sui generis de veure el món que ens contagia ingenuïtat, agilitat i un pensament molt desenvolupat.

Situacions gracioses extretes del quotidià seran la salsa de la nova aposta de Cruïlla.

No us ve de gust anar al vostre rotllo però cap a la vostre llibreria per adquirir un exemplar d’aquest llibre àgil, dinàmic, entretingut i ple de rialles enllaunades.

No el deixeu escapar!