dijous, 14 de novembre del 2013

Demana'm el que vulguis



El segell labutxaca ens presenta una trilogia sensual, eròtica, calenta on conflueixen aquests aspectes amb d’altres més mundans com la família, els amics, la feina. Una trilogia morbosa de la qual intentarem desgranar pas a pas i títol a títol allò que la seva autora Megan Maxwell etiqueta sota la paraula morbo.

Per comença us farem cinc cèntims de l’autora, Megan Maxwell és una reconeguda i prolífica escriptora de novel·la romàntica. Filla de mare espanyola i pare nord-americà.

L’estiu del 2012 va començar a publicar aquesta trilogia, convertint-se en un fenomen editorial extraordinari.

El primer títol és Demana’m el que vulguis, i com en tota bona trilogia hi trobarem una presentació molt acurada del personatges principals i d’alguns secundaris, s’introdueix el fil conductor de la historia i algunes de les seves ramificacions.

La prosa de l’autora és molt dinàmica, no deixa respirar al lector i tot i que és molt explicita en els capítols més calents sap mantenir l’atenció a la historia en si, no és només una novel·la que fa pujar els colors als més puritans, sinó que també és una historia humana on el cor es trenca i es torna arreglar, encara que queda tocat.

Els nostres protagonistes són l’Eric Zimmerman, un empresari alemany, fred, calculador, manaire, controlador, caparrut i en molts moments un imbecil integral, però, sempre hi ha un però, és un home tendre quan vol i molt experimentat en el terreny horitzontal. Ella és la Judith, alegre, simpàtica, vitalista, amb un caràcter del dimoni, una moreneta de Jerez. Junts són el gel i el foc, pols oposats que s’atrauen. 

Ella descobrirà amb ell a gaudir del sexe desinhibit, la seva faceta de voyeur i acceptarà formar part dels seus jocs de fantasia i erotisme. Ell descobrirà que les dones poden ser molt sinceres, que l’amor fa mal i que la llum de la Judith comença a desglaçar el seu cor ferit.

Una historia amb uns personatges forts, amb molt caràcter, que sembla que es puguin menjar el món, però que en moments puntuals el món se’ls menja a ells. 

Aquesta primera part es centra en el descobriment entre ells, ell és el director de l’empresa on treballa la Judith, us trobareu amb situacions laborals, trobades inesperades i presentacions de personatges secundaris com alguns dels amics de la Judith, el seu pare, un home molt intel·ligent, la seva germana i la seva neboda Luz, una criatura exasperant, curiosa i molt natural. Una d’aquelles personetes que es fan estimar.

Una recomanació, quan acabeu amb aquest volum no us oblideu de veure: