divendres, 13 de gener del 2017

Landon. Tot per tu



Benvolguts Afterians, Si l’Anna Todd us va enamorar amb la sèrie de l’infinit formada per “After”, “En mil bocins”, “Ànimes perdudes”, “Amor infinit” i “Abans d’ella” i amb la muntanya russa emocional d’en Hardin i la Tessa, avui vol recuperar part d’aquella historia centrant-se en el personatge d’en Landon, el germanastre d’en Hardin i el millor amic de la Tessa.

Tot per tu és el primer títol d’una bilogía que hauríem d’incloure a partir de la meitat del quart volum de la sèrie After “Amor infinit”.

En Landon és un noi callat, tímid, prudent i amb un cor generós que li portarà més d’un problema. Ha canviat de ciutat per anar a la Universitat i comparteix pis amb la Tessa. Aquest canvi va ser provocat per seguir la que era la seva xicota Dakota, encara que abans d’arribar a Brooklyn, NY el deixa per viure l’experiència.

La vida sembla molt dura però amb la companyia de la Tessa va millorant, però tot es complicarà quan descobrirà a la Nora, i dic descobrirà ja que realment ja la coneix degut a que els seus pares són amics i ella és la millor amiga de la Tessa, però quan la vena li cau dels ulls descobreix davant seu una dona de debò que el troba molt interessant.

Però com la vida no acostuma a ser fàcil, la Dakota reapareix per fer-li ballar el cap i que la Nora mantingui certa distancia on amaga més d’un secret el descol·locarà.

Amb Columna viurem el Nova York universitari, els treballs temporals mentre estudien i els somnis d’allò que volen arribar a ser, sense oblidar les grans amistats, l’amor, l’atracció sexual i la confusió de sentiments.

I per aquells que us vàreu quedar amb ganes de Hardin i Tessa, aquests reapareixeran per quedar-se.

Un dels aspectes més interessants d’aquesta saga i seqüeles és el fet de ser per young-adults i alhora jugar amb el dinamisme de les xarxes, de la seva pròpia aplicació per mòbil i en aquest cas ens convida a una playlist per gaudir alhora que en Landon.

De la mateixa manera que deixa les seves darreres planes en mans del lector per customitzar-lo com vulgui, amb qüestionaris, tests, sopes de lletres i un espai per ser un afteria amb nom propi.

Una aposta molt real de la qual no podreu parar de llegir i que us deixarà en un moment de confusió que desvetllareu a “Ara i sempre”.

Aqui us deixo les seves primeres planes. No trigueu, us estan esperant.