dilluns, 19 d’octubre del 2015

Port amagat



Per Julian V.


Us ve de gust un viatge a la costa cantàbrica? Encara teniu records de les vacances o en necessiteu unes altres?

Us oferim unes mini vacances una mica mogudetes a Port Amagat, la darrera novel·la de María Oruña.

En aquesta novel·la coneixerem a l’Oliver, un jove londinenc amb una situació familiar una mica tràgica que hereta una casa colonial anomenada Villa Marina a la platja de Suances, el cor de Cantàbria.

Aquest noi només va rere la felicitat però sembla que per allà on ell passa s’hi instal·len els problemes i les intrigues. La trobarà en aquest idíl·lic entorn?

Engrescat amb les reformes i la descoberta d’un poble que l’acull des del primer instant descobreix al soterrani el cadàver emparedat d’un nadó... uix... sembla que les coses es tornen a ennuvolar per al nostre amic.

La seva vida es com el cel del Cantàbric, sempre blau i amb esperança però entelat de núvols. Acabarà algun dia la seva tardor i podrà viure el seu esplendorós estiu?

Després de tan macabre descobriment es succeiran diversos assassinats que faran anar de corcoll als investigadors de la Guardia Civil i al propi Oliver. Hi ha alguna connexió? Qui va assassinar al nadó? Quins en varen ser els motius?

Els misteris es van resolent encara que aquí no us ho pensem dir però paral·lelament descobrirem i desgranarem la vida de l’Oliver i li podem donar un cop de mà per cercar la seva felicitat.

I si ja és feliç i no ho sap? Què el fa desgraciat?

De la mà de Columna descobrirem un paisatge descrit a les mil meravelles, una trama detectivesca que enganxa des de la primera plana i et sorprèn a l´últim minut mentre el nostre amic mostra tota la seva psique i les seves emocions a cada pas que va donant.

Què li inquieta? Què carrega a les seves espatlles? Com l’ha marcat el passat?

No deixeu escapar aquest viatge i descobriu tots els enigmes. 

Aquesta novel·la acompanyada d’un bon vermut i unes anxovetes faran dels vostres dies grisos una jornada excepcional.

Vinga, a gaudir!