diumenge, 24 de febrer del 2019

CONCURSO GUERRERAS 5


Queremos agradecer a tod@s l@s guerrer@s que nos habéis animado y acompañando compartiendo lecturas y opiniones.



Por ello hemos preparado un sorteo INTERNACIONAL para aquell@s que nos seguís. 

La ganadora o el ganador conseguirá el ejemplar en papel de “Una prueba de amor” de la Jefa Guerrera Megan Maxwell.


Los requisitos para participar son muy sencillos:

1.- Seguir el Blog de La Petita Llibreria (darle al botón de seguir en Followers)

2.- Responder a la siguiente pregunta en la entrada del Blog (solo las respuestas en el Blog serán tenidas en cuenta)


¿Cómo se llama nuestra nueva guerrera?

3.- Si nos seguís en Twitter y/o Facebook y queréis tener más opciones de ganar podéis decírnoslo junto a vuestra respuesta, del mismo modo si lo retuiteáis o compartís.

4.- No nos digáis de donde sois, al ser un sorteo internacional no queremos que nadie piense que hay preferencias.

El concurso empieza YA y termina el día 10 de marzo. El nombre de la persona ganadora será anunciado el día 11, nuestro regalo de agradecimiento por ayudarnos a ser guerreras en nuestro sueño de crecer como Blog

L’ocell que es va empassar una estrella


Per Àngela Sánchez Vicente

Avui us portem una proposta ben engrescadora pels menuts de la casa!

Al conte de L’ocell que es va empassar una estrella coneixereu una història tendra que els ajudarà molt a créixer emocionalment i a acceptar les diferències i allò que ens fa especials.

L’ocell que protagonitza aquesta aventura s’empassa una estrella d’un sol glop i des d’aquell mateix moment adquireix la lluentor pròpia de l’estrella.

Ell es sent molt especial en un principi però se li giren forces problemes de convivència ja que la seva lluentor fa que atregui als depredadors i els seus amics prefereixen que s’allunyi una mica per tal de preservar la seva seguretat.

Sembla que la seva lluentor només li serveix per estar sol i de cop brollen les llàgrimes dels seus ulls nodrint la terra i fent que una flor especial i brillant neixi.

Un home del desert el troba i el convenç que la seva diferència és atraient i interesant i que la seva bellesa es transmet a traves de les flors i tot d’una es converteix en el far del desert tot acompanyant a aquest misteriós viatger.

El conte de Laurie Cohen  i les il·lustracions de Toni Demuro a més d’entretenir als menuts amb la història i la riquesa de matisos de les il·lustracions que ens mostren el contrast entre la foscor i la claredat els mostrarà com no es pot agradar a tothom encara que es tinguin unes característiques especials i encisadores però no per això no vol dir que algú ho pugui notar i apreciar.

La diferència és més autèntica i especial que la normalitat.

De la mà de Cossetània Edicions podem crear pels menuts una biblioteca de contes que els respecta i els anima a anar més enllà de la història amb boniques reflexions.

Aquests contes tenen format gran amb unes il·lustracions molt treballades i una lletra que facilita la lectura dels infants.

És dels contes de tota la vida que ens agraden i que ara estan ocults a les llibreries entre els boom mediàtics, comercials i més televisius.

Optar per aquests contes és una gran opció per tal d’ajudar-los a conformar un caràcter i un  criteri lector personal i més autònom.

Vinga va! L’ocell que es va empassar una estrella us espera per passar una bona estona!