dimarts, 19 de juliol del 2016

#CONCURSOHOT ESENCIA

ESTRENAMOS ‪#‎CONCURSOHOT‬ PARA CALENTAR EL VERANO. SI SOIS FANS DE La petita llibreria, CONTESTÁIS LA PREGUNTA Y COMPARTÍS LA FOTO EN TWITTER O FACEBOOK ESTA NOVELA DE Sophie Jackson PUEDE SER VUESTRA GRACIAS A ‪#‎ESENCIA‬.
TENÉIS HASTA EL 29/7.
SUERTE!!!!!


Sempre amb tu



Arribem al final d’una historia d’amor plena d’alts i baixos, de pors i esperances, de somnis i  malsons, d’amics, família i enemics. Avui ens acomiadem de l’Eva i d’en Gideon Cross, els protagonistes de la saga Crossfire.

Els vàrem conèixer a “No t’amago res”, vàrem patir les seves pors a “Reflectida en tu” i “Lligada a tu”, vam donar un pas endavant a “Captivada per tu” i avui descobrirem el seu futur a Sempre amb tu de la mà de Columna Edicions.

Sylvia Day és una artista que sap amb la seva ploma magistral despullar les animes i els sentiments dels seus personatges, aquesta saga no es tracta només d’una historia d’amor que evoluciona des del sexe fins a trobar un ciments més sòlids, sinó que es recrea en el procés, en cada pedra del camí, en cada alegria continguda, en el ferm control de voluntat i en la necessitat d’alliberar el pes de l’esquena dels protagonistes sobre fets traumàtics de la seva infància i joventut.

La construcció d’aquesta saga no crea un univers únic per als protagonistes, els seus personatges secundaris tenen una vital importància per entendre el món en el que conviuen, les necessitats de cadascú i les relacions afectives que els lliguen o deslliguen d’ells.

Seria gairebé impossible entendre l’Eva sense en Cary, el seu millor amic o en Gideon sense l’Angus, el seu cap de seguretat i el més semblant que té a un pare.

El final d’aquesta saga ens aporta un final força inesperat, el paper de la mare de l’Eva donarà una visió d’un malson soterrat i els protagonistes tancaran més d’un capítol de la seva vida construint realment un “nosaltres”.

La seva lectura és addictiva, pensava que cinc parts per explicar una historia potser era excessiu, però reconec que els girs constants, les traïcions i l’intent de millorar cada dia, fa que el lector entri en facilitat a la seva lectura empatitzant amb la situació.

Una sèrie que en breu veurà la llum a la gran pantalla gràcies a la productora Lionsgate qui n’ha comprat els drets, cosa poc d’estranyar després de ser número u a tot el món i haver estat traduïda a més de quaranta llengües.

Us deixo les seves primeres planes i jutgeu per vosaltres mateixos.

A més, l’autora ens regala al final del llibre el principi de la seva nova saga “Blacklist” on descobrirem tots junts en Kane Black i la Lily, una historia que promet força passió.