dimarts, 24 de novembre del 2015

Agendes i Calendaris positius



Per Àngela Sànchez Vicente




Hi ha alguna cosa més encoratjadora que planificar un nou any? Iniciar un cicle carregat de nous propòsits i nous somnis? 

Reptes, dates a recordar en forma de passat que vol esdevenir present, cites a futur, dies que seran memorables, pensaments, frases, emocions... tot es dóna cita a les Agendes i Calendaris que ens ofereixen Profit i Amat Editorial.

Hi ha molta gent que amb les noves tecnologies s’ha passat als calendaris i a les agendes electròniques o a apuntar-se notetes al mòbil o a l’ordinador però pels romàntics com jo enamorats de la vida i de la màgia que aquesta ens ofereix necessitem d’un suport en paper per tal de plasmar el nostre present.

El Calendari és un imprescindible i un regal perfecte per l’amic invisible! Amb títols com 366 Reflexiones para mejorar, motivar, comunicar, liderar e inspirar, 366 espurnes que t´il·luminaran tot l´any, Las 366 mejores frases y cites o Lo que realmente importa podem gaudir de bones imatges, frases per reflexionar i organitzar el nostre dia a dia.


M’encanta veure les agendes d’anys passats... de l’agitació i ni un segon lliure de les èpoques universitàries a les agendes plenes de frases que em motivaven mentre buscava feina i un futur o l’actual en que l’estabilitat ha arribat a la meva vida però no deixo de tenir dates a recordar i somnis per acomplir... Són com mini diaris personals però més centrats en un temps determinat.
Em reafirmo, no hi ha cap espai millor on escriure les nostres histories! 

Gràcies a Amat tenim tant en català com en castellà l’Agenda Positiva que ens omplirà d’energía i fins i tot podrem posar nota als nostres dies. Àgil, intuïtiva, ben organitzada i amb el gran toc especial de l’espai anomenat el més savi de la setmana i allò més tonto! Es brutal! Ja estic frissant per saber que escriuré en aquests raconets.

Iniciem l’agenda amb la innocència i la ignorància del que ens portarà el nou any i la podem reviure cada vegada que la xafardegem de nou per veure que ens ha passat, com ho hem afrontat i de la manera en que ho hem redactat i fins i tot amb la lletra o el color amb que l’hem escrit.

Que ens depara el nou any? 

Des de La Petita Llibreria desitgem que tots els nostres lectors tinguin un any excepcional i una agenda meravellosa per plasmar les seves emocions.

Ara que toca triar agenda nova! No ho dubteu! Aquí teniu per triar i remenar!