divendres, 10 de maig del 2013

La doble vida de Gwendolynne Price



Benvinguts a la avorrida vida de la Gwendolynne Price, o potser no tan avorrida, això ho haureu de jutjar vosaltres.

La Gwendolynne és una jove bibliotecària amb poca o nul·la vida social, viu rodejada de llibres i de personatges altament intel·lectuals però ensimismats en la vida que els ofereixen les quatre parets de la Biblioteca. Un d’aquests personatges és en Daniel Brewster, un acadèmic excèntric, una rata de biblioteca caòtica a la vegada que atractiu i encantador.

La vida de la Gwendolynne dona un gir de tres-cents seixanta graus quan un matí troba a la bústia de suggerències de la biblioteca una carta de color blau dirigida a ella. Una carta picant i força eròtica firmada per “Nemesis”, un admirador. Aquí començarà el joc del gat i la rata.
La Gwen voldrà descobrir la identitat de Nemesis, la curiositat podrà més que el seny o el sentit comú i entrarà en un joc en espiral on la seva sensualitat i sexualitat s’anirà despertant pas a pas. Aquesta relació que s’establirà al ciberespai coincidirà amb l’inici d’un affaire amb el professor Brewster, reconegut com a professor “buenorro”. Un triangle amorós que s’anirà complicant pàgina a pàgina, xat a xat, i que va planejant la pregunta sobre amb qui es quedarà la Gwendolynne, amb el lasciu i luxuriós Nemesis o amb l’atractiu i assossegat Daniel?.

L’autora, Portia Da Costa, es reconeguda dins el gènere per la creació de situacions atraients i sexis que poden arribar a treure els colors del lector.
És una novel·la molt dinàmica i encara que a primer cop d’ull sembla una novel·la picant més que afegir a la llista de totes les que hi han al mercat, us puc dir que va més enllà aprofundint en temes actuals com les relacions que s’estableixen per internet sense conèixer qui hi ha a l’altra costat de la línia i la necessitat que té tothom de connectar amb algú amb qui poder parlar i compartir les pròpies experiències de la vida i les fantasies que crea la ment.

Una novel·la clarament dirigida al públic femení que va quedar atrapat i captivat entre les ombres. Podreu trobar sensualitat, confusió, picardia, amor, lleialtat i un profund sentiment de por a poder perdre allò que fins al moment no sabies que necessitaves o volies.
Tant l’Editorial Suma de Letras com la pròpia autora tenen el detall amb els lectors de regalar-nos un petit relat al final del llibre sota el títol “Una celebración por todo lo alto”, una mostra d’allò que podreu trobar si busqueu més títols de l’autora o d’algun dels seus pseudònims.
Com acabarà aquest triangle? Només o podreu descobrir llegint la historia de la Gwendolynne Price.