dijous, 24 de maig del 2018

Un amor


Per Àngela Sánchez Vicente


Per a nosaltres parlar de l’Alejandro Palomas és un autèntic goig!

És d’aquells autors que no cal rascar gaire per veure entre les seves lletres i en els seus actes com rere de “l’escriptor” s’hi amaga un esser humà excepcional i sensible que ens parla des de la veritat i des del cor.

A vegades em pregunto perquè als humans ens costa tant parlar de sentiments? Serà per por? Per vergonya?

Ja ens va ensenyar a través de les seves darreres obres “Un fill”, “Un gos” i “Una mare” la seva enorme capacitat per narrar la vida d’una família articulada pels sentiments i avui ens retrobem amb ell i els seus personatges més emblemàtica a la novel·la guanyadora del Premi Nadal d’enguany.

Un amor es parla de l’amor en general tot i que cal recalcar en majúscules els actes d’amor d’una mare vers els seus fills. 

La protagonista torna a ser la dolça i valenta Amàlia, una dona gran, albina, sensible i molt amoïnada per cuidar a tota costa dels seus fills. 

La felicitat de la Sílvia i l’Emma i molt especialment d’en Fer és la seva màxima vital.

Ens situem als volts de l’aniversari d’aquesta gran mare i per bromes del destí tan assenyalada data coincidirà amb l’enllaç de l’Emma i la seva parella.

Decideixen celebrar la boda al matí i marxar a una casa rural tots junts a celebrar la vida i tots els motius de felicitat que en aquests moments tenen entre mans.

Malauradament la nit abans passa un succés tràgic i per protegir la felicitat de tots mantenen el secret desencadenant amb aquest fet un torrent d’emocions i amor que queda palès a cada paraula que l’autor tria amb tanta cura.

No us desvetllarem el succés en qüestió doncs és la gràcia de la novel·la.

Una obra que és un cant a la vida, a les emocions, a la família i als sentiments més purs.

De la mà de Columna us oferim una novel·la tendra, emotiva, intimista i totalment complerta.

Riureu, us veureu reflectits, potser plorareu però sobretot valorareu molt més a la família, a aquells a qui estimeu i us adonareu de la naturalesa bona del esser humà.

A que espereu per anar a les llibreries?

Us robarà el cor sense que ho noteu!