diumenge, 23 de setembre del 2018

Nosaltres dos


Si sou uns enamorats de les lletres d’en Xavier Bosch, avui esteu d’enhorabona doncs ens regala un altre bocí de genialitat.

Ens va enamorar amb la trilogia protagonitzada per en Dani Santana i amb “Algú com tu ens va fer llegir i sentir. El seu retorn més esperat es titula Nosaltres dos i us assegurem que no podreu deixar de llegir.

Abans d’entrar al si de la novel·la ens agradaria dir que realment aquest autor estima la seva professió i que per ell la comunicació amb el lector és molt important tal i com ho mostra a les seves xarxes socials. Aquesta dedicació i respecte per el seu públic són els responsables juntament amb la seva prosa d’enamorar a joves i grans.

Personatges tan potents con el Kim i la Laura, amics des de la universitat ens mostraran com l’amistat entre l’home i la dona pot existir però alhora hi ha el perill del moment en que mires a l’altre amb uns ulls renovats.

En Kim és el fill d’un poderós hoteler barceloní, atractiu, seductor, un xic bohemi i amb una actitud que fa que tothom es quedi bocabadat amb ell; ella, la Laura és més humil, nascuda a Banyoles i amb la capacitat de trobar la bellesa i la felicitat en les petites coses.

Com si els lligués un fil invisible sempre estan disposats a ajudar-se incondicionalment i sense mesurar les conseqüències. És una amistat pura amb majúscules. 

Poden passar anys però els seus cors saben que hi ha algú que sempre estarà pendent de l’altre, un portador de la mà estesa disposat a ajudar o a compartir els moments feliços de la vida.

Coneixen els seus defectes i els seus dimonis i tot i així s’accepten i no es jutgen, d’aquí rau l’èxit del seu sentiment compartit.

Quin destí els espera? Seguiran com amics o s’arriscaran a enamorar-se? Es podem acotar els sentiments?

De la mà de labutxaca trobareu totes les respostes en una novel·la ambientada a la nostra terra i narrada amb la delicadesa que caracteritza a l’autor per tal de poder entendre les emocions i la psique d’ambdós amics.

Trencarem mites sobre la amistat? Què és l’amor? Què és l’amistat? On és la frontera?
Llegiu-lo i ho descobrireu! No deixeu que us l’expliquin!

I si la desgraneu amb la playlist que ha creat l’autor encara serà una obra més complerta!