diumenge, 15 de juliol del 2018

After. Amor infinit


Avui ens acomiadem de la Tessa i en Hardin, els dos joves protagonistes que han copsat totes les mirades del públic juvenil amb la seva historia d’amor i desamor.
                                    
Després d’ “After”, “After, en mil bocins” i “After, ànimes perdudes” arribem a After, Amor infinit, un títol potser premonitori o potser res més que una il·lusió.

Amb més de mil milions d’impactes, After s’ha convertit en el fenomen més gran de la història de la plataforma Wattpad. Ara arriba finalment el desenllaç, enriquit i amb contingut nou, que aviat es convertirà en pel·lícula de la mà de Paramount Pictures.

Anna Todd ha recreat en les seves novel·les un ambient juvenil, molt al estil universitari americà on una bona noia coneix a un noi no tant bo i rere aquest punt d’inflexió a la vida de tots dos comença una muntanya russa emocional amb grans velocitats, moments on els protagonistes volen baixar i deixar-ho córrer, moments en que volen tornar a provar-ho.

En aquesta darrera novel·la descobrirem com el passat canviarà el present i el futur dels nostres protagonistes. En Hardin ha descobert el gran secret del seu passat, un secret que fa encaixar moltes peces que trontollaven.

D’altra banda les esperances de la Tessa es veuran truncades amb un fet inesperat, un punt d’inflexió amb el qual descobrirà quin és el seu lloc i com hi pot arribar, haurà de prendre una decisió molt difícil per una noia de la seva edat i marcar la diferència amb el seu futur somiat i el que li deparà el futur.

Aquesta novel·la es centra molt en el descobriment personal i en l’evolució dels personatges per ells mateixos, separats físicament l’un de l’altre encara que lligats en la seva ànima.

Tots dos es segueixen estimant i necessitant, però han de descobrir qui són ells per poder formar en un futur un nosaltres.

Després de tot el que han passat, acabaran junts en Hardin i la Tessa? Aquest nosaltres que han somiat a destemps es farà realitat o les seves vides canviaran agafant camins separats definitivament?

El punt fort de la novel·la és la facilitat amb el que el lector agafa empatia amb els personatges, tant la parella protagonista com els secundaris, i encara que en aquest final molts d’ells es desdibuixen d’altres ens mostraran com serà el seu futur. 

Qui serà en Landon? Com anirà el matrimoni de la Kimberly? I la Karen i en Ken? Canviarà la mare de la Tessa? Centenars de preguntes trobaran resposta entre les planes d’un amor infinit.

labutxaca ha fet un gran regal al públic juvenil, no els ha venut un conte de fades, més aviat una cursa d’obstacles, però el seu desenllaç s’ho val.

I pensar que tot va començar així!