diumenge, 19 de juny del 2016

Destí, la Templanza



Avui compartim amb vosaltres la darrera novel·la de l’aclamada María Dueñas. Després del seu exitós “El temps entre costures” i “La missió de l’oblit” ja ha esdevingut un fenomen literari i és aclamada pels seus lectors ja que a cada novel·la ens ofereix una gran historia diferent però amb el seu segell de qualitat.

Sempre ens ofereix molt detallisme a l’hora de construir l’atmosfera i el teló en que es desenvolupa l’acció i uns protagonistes amb una emotivitat molt treballada que connecta d’immediat amb qui ho està llegint. 

En el seu darrer èxit titulat Destí, la Templanza coneixerem al Mauro Larrea un adinerat gentleman que veurà com la seva fortuna, que ha construït durant anys i anys a base d’esforç, s’esfondrarà davant seu com un fràgil castell de cartes enmig d’un huracà. Sense sortida i atrapat per la desesperació es jugarà tot allò que li queda... Voleu apostar quin serà el resultat? Millor que no!

Aquí arriba la Soledad Montalvo envolcallada d’una aura misteriosa i seductora que el durà a l’abisme. És un amor possible? Ella està casada amb un marxant de vins londinenc però els seus ulls i els seus cossos es desitgen d’una manera desenfrenada i tot plegat els durà a un cercle viciós que només pot ser tancat amb més amor.

Ambdós saben el que és tenir diners i granejar però ens preguntem si saben què és ser feliç i somriure amb llibertat.

Ens passejarem per la Havana colonial, les Antilles, Jerez, Anglaterra... tot seguint una passió que els sacsejarà i canviarà les seves vides i els seus destins per sempre.

De la mà de labutxaca ens retrobem amb una autora que creu en l’amor però defuig dels clixés de la novel·la romàntica o rosa i ens presenta un amor més real i tangible en el que potser ens podem veure reflectits en algun moment.

Apostem sobre el futur d’aquest parell? 

Hauran de lluitar contra milers d’obstacles doncs ell està a la més tremenda ruïna i ella és una dona casada i ho pot perdre tot... Quantes vegades només guanyem quan perdem? No és cert que guanyem quan perdem la por?

No dubteu en ficar el nas a aquesta obra i assaboriu cada passatge, això sí, amb una bona copeta de vi al costat i l’aroma de la pluja ja és immillorable!

Us desitgem una bona lectura i us deixem amb un petit tast!