dimecres, 28 de febrer del 2018

Mai més sola



Per Àngela Sánchez Vicente


Una de les reines del suspens internacional torna a les nostres mans amb una proposta espectacularment luxosa.

La aclamada i prestigiosa Mary Higgins Clark retorna al panorama de les lletres després d’haver-nos enganxat amb novel·les com “Assassinat en directe” o “Por de la veritat” entre mols altres títols de la seva amplia bibliografia.

Des dels seus inicis que la investigació i el thriller han estat la seva clau però les voltes de cargol que dóna als seus relats novel·la rere novel·la ens ha acabat d’encisar.

Avui us presentem Mai més sola, una novel·la en que embarcareu cap a la veritat d’un sospitós crim.

La nostra nova amiga i protagonista, la Celia, fuig del seu futur marit doncs ha estat empresonat la nit abans de donar-se el si i empren un creuer transatlàntic en un luxós vaixell on coneixerà personatges interesants i ben diferents entre ells.

Ella és experta en joies i coincideix amb una dona d’edat avançada molt rica que llueix un collaret de maragdes de valor incalculable. Per molts càlculs que ella faci des de la distancia se li disparen les xifres. No només és valuós sinó que la seva inigualable bellesa amaga un secret.

La velleta el vol deixar la Smithsonian. Aquell és el seu lloc segons Lady Em.

Males passades del destí al tercer dia del creuer que havia de ser renovador per totes dues desapareix el collaret i una mort sacseja als passatgers.

La llista de sospitosos es redueix a tots els que estan al vaixell i creieu-me... hi ha molta gent! I molta gent rara!

La Celia ajudada d’un matrimoni es decideix a esbrinar la veritat i a recuperar el collaret de Lady Em en una cursa contra rellotge cap a la veritat.

Girs i més girs ens faran sentir que estem en el vaixell dels interrogants.

Us asseguro que la veritat us sobtarà, que sospitareu de tothom però que alhora sentireu molta tendresa cap a uns personatges que valoren l’amor, la dignitat i que tenen esperança en els humans.

De la mà d’Edicions 62 tenim un bitllet vip per aquesta travessia.

Us hi apunteu?

Us asseguro que és imperdible! No us quedeu a terra ferma!

Tasteu-lo i no podreu deixar de llegir!